BMW F10-be mik a "nélkülözhetetlen" extrák?
Ami nélkül biztos, hogy nem venném az a komfort ülések, a Professional navi, Driving Assistant Plus csomag és LED-es fényszórók asszisztenssel.
Ami még nekem nagyon bejön és nem szívesen venném meg nélkülük az a HUD és a Night Vision.
Na meg amit még kihagytam az a komfortbejutás. Az nagyon jó még. Enélkül biztos nem kellene.
Meg mondjuk a parkolást segítő csomag is:)
Igazából mind-mind nagyon jók. Nehéz lenne bármelyikről lemondani.
Ez így ebben a formában hülyeség.
Mondjuk sokaknak megfelel a sima Dakota bőrkárpit nem kell a Merino 2 millióért. Vagy a a Bang & Olufsen hifi se kell neki 1,4-ért hanem elég neki esetleg a Harmann/Kardon 400-ért vagy a no name gyári 150-ért. Vagy éppen a kerámiafoglalatra se érezz oldhatatlan vágyat 180 ezerért. Vagy az Individual extrákra se darabját több száz ezerért. Az ilyen ember akkor már ne is vegyen F10-est? Ökörség amit mondasz!
Amúgy azt tudod, hogy egy "full extrás" F10-es újan olyan 35 millió körül van?
Az elsö és legfontosabb, hogy legyen benne parkolóradar elöl, hátul. Második fontos dolog a kanyarkövetö xenon és a ködlámpa. Harmadik az ülésfütés az elsö ülések számára. Az ötödik ami szerintem egy 5-ös BMW-be illik az a 8 fokozatú ZF Steptronic váltó. Ezek a legfontosabbak, de van itt még egy pár extra:
- Multifunkciós müszerfali kijelzö
- Gerinctámasz a veztö és az elsö utas számára
- Sport ülések
- Aktív védelem
- Sport/M kormány
- Vonóhorog
- Professional Navi
- Hifi hangsugárzó rendszer
- Dinamikus lengéscsillapító berendezés
- Tempomat
+ még az M sportcsomag vagy a Sport Edition Pro csomag.
Ezek lettek volna azok az extrák amik illenek egy F10-es 5-ös BMW-hez és ezek a legértelmesebbek.
A fapados és a full extra között elég nagy szakadék van. Nem gondolod?
Egyébként csak elmondom, hogy amikor nekem 2014 novemberében átadták az 535d xDrive-ot ami 33 millió volt akkor mondták, hogy abban az évben ennyire felszerelt 5-öst még nem adtak át Magyarországon (ha az M5-öt nem nézzük). Pedig még az enyémből is hiányzik néhány dolog. Az sem teljesen full extra. Magyarul ha mindenki a Te elméletedet követni, hogy full extra vagy semmi gyakorlatilag alig-alig lehetne F10-est látni az utakon. Az extra lista pont azért van, hogy az ember kitudja választani mire van szüksége és mire nem. Bizony vannak olyan dolgok amik nem annyira kellenek. Van amit ma már talán én se rendelnék bele.
Egy 530d-535d xDrive-ot összelehet állítani 20-25 millió között úgy, hogy ne legyen az embernek hiányérzete extrák terén. Egy 520d meg bőven 20 alatt megáll nagyon jó, kompromisszum mentes konfigban.
Bár azon se lennék meglepődbe ha én is suttyó, meg "tipikus" lennék mert nem M5-öt vettem, hiszen az a full-full. Mert Te ugye kereskedő vagy, te aztán értesz hozzá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!