Milyen autót vegyek? Részletek lent
Csajos pakolható autót keresek.Egyetemre és dolgozni járnék vele.Sok cuccom van ezért olyan autó kell amibe pakolni is lehet.Elsősorban Pesten használnám, de a szüleimhez is járnék haza Debrecenbe.Szóval autópályán is tudjon haladni.Nem utolsó szempont hogy jól is nézzen ki.... na ezek az elvárások, és max 2 millióm van rá. :)
20/l
Most jutottam oda, hogy mindent végig tudtam olvasni, és autókat is néztem a neten:
vaki1616: A 2 milliót szerencsére kocsi vásárlásra költhetem, mert a szüleim fizetik a plusz költséget.A Mini tényleg cuki,de nekem kicsi lenne. :( A Fiat 500L-et is néztem,de az túl drága.
Igazad van, biztos azt veszem meg amelyikbe beleszeretek. :D Astra-ba, Golf-ba, Leon-ba, vagy Focusba gondolkodom eddig.Egy barátom azt is javasolta, hogy hozassak Németországból.
Na szóval... :) vaki1616! Igazad lett. :D Azt az autót vettem meg amibe beleszerettem. Seat Leon 1,6CR TDI.80000 VALÓS kilóméter!!! 2011-es évjárat. Barátom egy szervizes haverja vizsgálta át, tényleg eredeti rajta minden. Meg van extrázva rendesen: alufelni, klíma, tolatóradar, dsg váltó(ezt még szokni kell).Kicsit túl szaladtunk a 2 millión,de a szüleim segítettek.
Köszönöm a segítségeteket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!