Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek? Részletek...

Milyen autót vegyek? Részletek lent

Figyelt kérdés

Csajos pakolható autót keresek.Egyetemre és dolgozni járnék vele.Sok cuccom van ezért olyan autó kell amibe pakolni is lehet.Elsősorban Pesten használnám, de a szüleimhez is járnék haza Debrecenbe.Szóval autópályán is tudjon haladni.Nem utolsó szempont hogy jól is nézzen ki.... na ezek az elvárások, és max 2 millióm van rá. :)

20/l

2016. márc. 16. 21:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Egyből VW Golf, Opel Astra vagy Ford Focus rövid változatai jutottak eszembe. Városban is praktikusak, és ha dizelt veszel (de a benzinesek is amúgy jók), akkor pályán is birod majd a tempót, sőt.
2016. márc. 17. 07:54
 12/17 anonim ***** válasza:
Rózsaszín e36 320i compact klimával.
2016. márc. 17. 09:55
 13/17 A kérdező kommentje:

Most jutottam oda, hogy mindent végig tudtam olvasni, és autókat is néztem a neten:

vaki1616: A 2 milliót szerencsére kocsi vásárlásra költhetem, mert a szüleim fizetik a plusz költséget.A Mini tényleg cuki,de nekem kicsi lenne. :( A Fiat 500L-et is néztem,de az túl drága.

Igazad van, biztos azt veszem meg amelyikbe beleszeretek. :D Astra-ba, Golf-ba, Leon-ba, vagy Focusba gondolkodom eddig.Egy barátom azt is javasolta, hogy hozassak Németországból.

2016. márc. 17. 10:25
 14/17 vaki1616 ***** válasza:
A behozatallal sincsen semmi gond sőt egész jól is elsülhet a dolog de tisztában kell lenned a külföldi autók megvásárlásának veszélyeivel ugyanis az szerintem tényleg zsákbamacska hogy mit hozol be :D szoktak vinni a nepperek ilyen festékvastagságmérőt meg ilyenek de nem tudom én nagyon bizonytalan vagyok a külföldi autókkal kapcsolatban mivel még magyarul sem beszélek tökéletesen nemhogy külföldiül, viszont abszolult előnyük, hogy biztos nem ilyen kátyús rossz úton sikerült belepörgetni azt az x kilómétert és hátrányuk, hogy a nolimites pályákon büntetlenül hosszú távon széthajthatta a szekeret. Nem mondom hogy így volt de lehetősége megvolt rá... szoval oda kell figyelni mit vesz az ember :D Sok sikert a tökéletes pár megtalálásához ;)
2016. márc. 17. 21:29
 15/17 A kérdező kommentje:

Na szóval... :) vaki1616! Igazad lett. :D Azt az autót vettem meg amibe beleszerettem. Seat Leon 1,6CR TDI.80000 VALÓS kilóméter!!! 2011-es évjárat. Barátom egy szervizes haverja vizsgálta át, tényleg eredeti rajta minden. Meg van extrázva rendesen: alufelni, klíma, tolatóradar, dsg váltó(ezt még szokni kell).Kicsit túl szaladtunk a 2 millión,de a szüleim segítettek.

Köszönöm a segítségeteket! :)

2016. márc. 23. 20:38
 16/17 Tomcatters ***** válasza:
Használd egészséggel, sok probléma, és balesetmentes km nektek :)
2016. márc. 23. 20:54
 17/17 vaki1616 ***** válasza:
Örülök hogy sikerült. Eseménymentes közlekedést kívánok neked. :)
2016. márc. 26. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!