Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek szerintete...

Milyen autót vegyek szerintetek? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Először is diesel autóban gondolkodom. Használati célja munkába járás (napi 50km) hétvégenként meg többnyire városba. 5 ajtós kivitelben gondolkodtam elsősorban, de a sedan kiviteltől sem zárkózom el. De kombi ne legyen. Kategóriába maximum alsó-közép.

Eddig nézegetett típusok, Ford focus 1,6 diesel (2009 évjárattól), Renault magena 1,5 diesel (2010 évjárattól), Seat Leon.

Kis autóba a Corsa D lenne, 1,3 diesel (2010 éjvárattól)

Keret rá 1M Ft.-tól 2,5M Ft.-ig.

Érdekelnének a vélemények a felsorolt típusokról, illetve milyen mást tanácsolnátok milyen érvekkel.

Köszönöm.

2015. jún. 6. 08:12
 1/4 szántóvető ***** válasza:

ezek közül a leon bár lefogadom hogy idősebbet kapsz mint megane-ból ugyanazért az árért.

minőségre a ceed sem rossz,egy kisebb kategóriás corsanal mindenképpen jobb választás. [link]

2015. jún. 6. 08:36
 2/4 anonim ***** válasza:

En nekem volt már több féle de ez jött be legjobban.

[link]

Amiket te le írsz azok csak lendkerekesek ehhez , vagy ezekhez a tipusokhoz képest. Városba , munkába járni, bevásárolni csak az egyterűek a megfelelőek.

2015. jún. 6. 08:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Leon, Corsa, Astra, Golf, Fabia
2015. jún. 6. 10:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Legutóbb én is 1 millióról indultam, azután csak 2 millió körül és felette volak kulturáltabb állapotú autók (igen, a népszerű E46-ból, Golfból, Passatból, Toyotából is, mert akkor már mindig mindenhol átnéztem az autókat), ezért annyiért vettem egy benzines, átlagosnak mondható, éppen a 6.-7. évfordulóján lévő autót. Ennyi használat mellett meggondolnám a benzineset. Nem vagyok dízel ellenes, de a benzinesem némileg egyszerűbb és olcsóbb fenntartású, mint a dízel és nem is magas a fogyasztása és még az a tény sem hátrány, hogy sokkal kevesebb kilométereseket lehet venni belőlük. A Focus 1.6 dieselében nem nagyon bízok, de nyilván nem csak egy változata van és van aki elégedett vele. Valahogy a Leonéban inkább, de a franciák sem rosszak, csak dízelesben ha lehetőség van rá akkor Peugeot-t kellvenni. A Corsáé se rossz éppen.
2015. jún. 6. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!