A munkámhoz kéne egy tesztautó, és kíváncsi lennék, hogy melyik kereskedésnek írjak, hogy biztosítsanak egyet. Videózás, fotózás lenne vele a feladat. Melyik cég/kereskedés tudna biztosítani tesztautót?
Figyelt kérdés
Akiknek írtam, csak vásárlási céllal adnak autót.2016. márc. 16. 14:08
2/16 anonim válasza:
Az autókereskedésben csak vásárlási céllal adnak autót??
Mit nem mondasz.
Mégis csak igaz, hogy van élet az agyhalál után is...
3/16 anonim válasza:
Autókölcsönző vagy esetleg egy bizonyos összegért megbeszélni egy autókereskedéssel. Csak úgy ingyen nem fogsz kapni egy szalonautót sem fotózásra sem egyéb dologra.
4/16 A kérdező kommentje:
Épp ez az! Erre nincs pénzem.... Amúgy tetszik az hogy aki 5%-on áll minősítésben az beszél agyhalálról! :D :'D Köszi tesó feldobtad a napom. Igazolódik a mondás.
2016. márc. 16. 15:57
5/16 A kérdező kommentje:
Autókölcsönző? Hmmm nyilván egy lelakott plori 1.2-es 95-ös Swiftet fogok kölcsönözni, amivel te mész ki fát lopni. Baromira örülnének nekem ott hova kell. Gondolj bele milyen szexi lenne az XYZ cég ezzel reklámozná magát. Bízzon bennünk! Miközben elsuhan még futnál utána, hogy nem pakoltad ki az összes fát. :D
2016. márc. 16. 16:05
6/16 A kérdező kommentje:
Proli*
2016. márc. 16. 16:06
7/16 anonim válasza:
Márkás autót is lehet kölcsönözni, nem tudom honnan vetted hogy csak sz*r autók vannak. Egyébként esetleg ezzel az oldallal felveheted a kapcsolatot és amolyan kölcsönös megegyezés alapján kitalálhattok vlaami elég jó kocsijaik vannak.
8/16 A kérdező kommentje:
Képzeld tesztautót is csak vásárlási célból engednek vezetni. De neked tuti kivételt tesznek az államért tett előremutató innovatív kommentedért!
2016. márc. 16. 16:11
9/16 A kérdező kommentje:
Már beszéltem a meglepkékkelm ár régebben, de csak tesztvezetést tudnak adni.... azaz utazzak 250 km-t, hogy kiperkáljak még 30-40k-t nekik. Régebben még vezettem is náluk kedvezményt is kaptam, de nem éri meg.
2016. márc. 16. 16:13
10/16 anonim válasza:
Máshogy viszont nem fogsz tudni tesztautót szerezni, bár érdekes, hogy akiknek csinálod nem tudnak neked biztosítani egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!