Simson hangtompítóján a hegesztés mitől törik el?
Figyelt kérdés
Annyira nagy lenne a nyomás a kipufogóban ? Vagy csak szimplán rosszul van hegesztve és a rázkódásoktól eltörik ?2016. márc. 15. 11:09
1/4 dirtboy válasza:
lehet hegesztési hiba,ezeket elvileg AWI val kéne készíteni,nem tudom a tiéd azzal lett e hegesztve
2/4 A kérdező kommentje:
Hát vettem egy mza kipufogòt és abban volt benne a tompìtò. Nem értek a hegesztéshez szòval nem tudom hogyan készült.
2016. márc. 15. 11:35
3/4 dirtboy válasza:
ha gyárinak néz ki akkor gondolom AWI elég barbár cég lenne ha nem azzal készült volna.
azért vetettem fel a hegesztési eljárást mert viszonylag egyszerű a hangtompító felépítése és így akár készülhetett házilag is ott viszont már biztos CO val oldották volna meg.
elég egy koszos felület vagy kis áram,kevés védőgáz stb és máris csak ránézésre van meghegesztve.
azok nem csoda ha eltörnek.
vagy ha meg feszegette valaki és hajszálrepedést idézett elő,akkor azt is kikezdi a rezgés és a hőmérséklet ingadozás.
szerintem ne is nagyon próbáld hegeszgetni főleg most hogy már használt inkább újat tegyél be és az nem valószínű hogy törni fog neked.
4/4 A kérdező kommentje:
Azért megpròbálkozom egy hegesztéssel ha rossz lesz akkor veszek majd egy másikat hogy jò legyen.
2016. márc. 15. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!