Mennyiért javítják a törött kipufogót?
Figyelt kérdés
Eltört az autómon(F Astra) a kipufogó. Közvetlen a leghátsó dob előtt. Nem kitört belőle hanem előtte kb egy deciméterrel kettévált szépen a cső. Mennyibe kerül meghegesztetni?2016. febr. 16. 17:20
2/7 A kérdező kommentje:
Pedig én azt hittem hogy a légnyomástól és széliránytól függ.
2016. febr. 16. 17:58
3/7 anonim válasza:
Attól is függ mennyire rozsdás!Mert ha azért hasadt el mert teljesen elkorhadt a cső,akkor ott nem lesz mihez hegeszteni!Márpedig gondolom nem az ép fém cső gondolt egyet aztán kettévált!
4/7 A kérdező kommentje:
Rozsdás de nem mondanám súlyosnak. Ráhajtottam vele egy kis beton buckára. Szóltak hogy indításnál nagyon megremeg a kipufogóvég. Majd rá pár napra jött a kopogás gyorsításnál, kanyarba.
2016. febr. 16. 20:13
5/7 anonim válasza:
Ha a helyén hozzáférnek, 3-5e Ft. Ha le kell venni és jól össze van rohadva, pár ezerrel több. Azt jó tudni, hogy a hegesztésnél újra és újra el fog törni!
6/7 anonim válasza:
ha 5 ezernél többet mondanak a hegesztésre én viszlát mondanák és megrendelném újonnan: [link]
Hosszú távon ez a legolcsóbb.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2016. febr. 17. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!