Motor vázának hegesztésekor, károsodhat a gyújtás?
Figyelt kérdés
Ha nincs kivéve a blokk, vagy a gyújtás leszerelve.
Tehát, mivel a hegesztés árammal történik.
Lehet-e esetleg "úgy testelni" a hegesztőt (vagy a gyújtást?), hogy az ne álljon kapcsolatban a motorblokkal, ill. az esetlegesen érzékeny részekkel?
2016. febr. 3. 11:40
1/5 anonim válasza:
Nem. Én is hegesztettem ívvel, de nem is jutott eszembe ez a "probléma". Semmi baj nem lett belőle.
2/5 anonim válasza:
Egy komoly autó esetén a fedélzeti komputerben esetleg (!) okozhat kárt az, ha nem távolítják el annak csatlakozóját és 1 nagy impulzusú áramlökéstől lefüstöl valami érzékeny chip,de ilyenkor is elegendő sokszor az is ha csak lehúzzák az 12V akku saruját.
De egy simson mociban kizárt bárminemű elektromos károsodás.
3/5 anonim válasza:
Mire vagy még kíváncsi?
Leírjam Énis,amit az előző válaszoló??
4/5 anonim válasza:
Én is hegesztettem már a cross motorom vázát de semmi probléla nem lett az elektronikával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!