Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mik a PD elem hiba jelei?

Mik a PD elem hiba jelei?

Figyelt kérdés
Van egy 1.9 tdi 2001 es passatom. Alapjáraton érzem hogy néha egyenletlenül jár. Pd elem hiba lehet ez, vagy inkább a kettőstömegűé?
2016. márc. 14. 17:03
 1/4 Tomcatters ***** válasza:
18%
Nem volt soha pdtdi-m,de ugy tudom ha hibas a pd elem,akkor letilt az elektronika,és be sem indul az autó
2016. márc. 14. 18:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

#1 ilyen fícsör csak a simens 2.0pd ben van

itt ha pdelem gond van akkor sárgába borul a műszerfalad (3kijelző elkezd világítani, ha jól tudom akkor az abs, esp és még valami)

u.i. 4hengeres dízel alapvetően egyenletlenül jár, állóhelyzetben egy kicsit remeg főleg hidegen legalábbis nekem a keresztmotoros így 330e km után

2016. márc. 14. 18:32
 3/4 Tomcatters ***** válasza:
2#Értem ,akkor nem jól tudtam :)
2016. márc. 14. 18:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Előfordul hogy egyenetlenül jár a motor befecskendező hibánál, pontosabban ingadozik a fordulatszám.
2016. márc. 14. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!