Toyota Camry v6 vagy Mercedes E320? Miben jobb egyik a másiknál?
Mercedes Benz E320 CDI ;) Nekem E220 CDI van de nem adnám oda semmiért, nagyon szeretem meg ugyebár csak mercedes.
Egyedül egy összkerék hiányzik belőle, de azt olyan tirka kifogni mint a vizet a sivatagba.
Merci!
a toyotával csak 1 bajom van, hogy V6 os....
NEm jellemző a márkára, hogy nagyon a motorhoz kell nyúlni, de ha kell, akkor a v6-oshoz a legrosszabb
2 légtömegmérő (darabja változó, 10 ezrtől, 50 ezerig)
2 hengerfejtömítés
2 szelepfedél tömítés
stb
Mondom, csak azért nem szimpi, mert V6, ha sor 4 es lenne ,vagy sor hatos (bár szerintem toyota ilyet nem csinált), akkor mindenképpen azt venném, főképp, ha nagyságrendekkel olcsóbb, mint a merci.
De vezetési élményben, kényelemben, tuti nem közelíti meg a mercit.
Pénztárcafüggő.
Akkor a merci, viszont a motort nézd meg mielőtt megveszed.
Nem-e füstöl meg stb, mert ha a cdi motor 150.000km körül már füstöl vagy csúnya hangja vagy szaga van akkor az nem lesz jó sok ideig motorikusan. Tedd a kipufogó alá a kezed, ha ilyen "hipó" szaga van akkor okés :)
Mindenféleképpen Mercedest!
A válasz megírásának időpontja: ma 20:49 - Hanyas évjáratú neked a Mercedes 220 CDI ?
Én akarok most venni egy ilyet, de 2005 évjáratút, csak bosszant hogy hátsó meghajtású. Nem volt ezzel neked problémád, főleg a téli időszakban? Mennyi a fogyasztása?
Bocs hogy kérdek. -)
[i]Mindenféleképpen Mercedest!
A válasz megírásának időpontja: ma 20:49 - Hanyas évjáratú neked a Mercedes 220 CDI ?
Én akarok most venni egy ilyet, de 2005 évjáratút, csak bosszant hogy hátsó meghajtású. Nem volt ezzel neked problémád, főleg a téli időszakban? Mennyi a fogyasztása?
Bocs hogy kérdek. -)[/i]
Szia. 2003-at semmiképp nem ajánlom , az még kiforratlan, sok a motorikus betegség lehetősége. Nekem is 2005-s van E220 CDI Avantgarde, hát figyelj.
Városba olyan 8-9 literből kijön hanem padlózod minden pirosról zöldre váltáskor de eléggé lébfüggő :D autópályán az average olyan 4-5-6 tempomattal, vidéken pedig 7-8. nekem a 110Kw és 150Le-s van. Még szerencsére nem is kell rá súlyadót fizetni. Az E320 már 9-10-11 körül megy városba, azért csak 170Le.
Ja a hátsókerékre nem válaszoltam. Hát van ESP meg minden stabilizátor benne, nem mondom hogy egy életbiztosítás 150el bevenni egy 90 fokos kanyart, de ha nem repesztessz akkor nem baj az a hátsókerék. Mercedes ettől egyedi hogy hátsókerekesek, azt hiszem a BMW-k is, összkerék meg nagyon ritka én olyat akartam de nem volt :(
Viszont ha kifogsz egy összkereket akkor azt megpörgetni véletlen se tudnád. (Már ültem összkerékbe és hát ég és föld.) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!