Aki utálja alapból a Fordokat az miért utálja?
Figyelt kérdés
Sokkal nagyobb múltja van átlagba, mint a mai összes többi kocsinak ( pl: mustang ), a mai fejlesztések is hihetetlenül megbízhatóak HA RENDESEN KARBAN VANNAK TARTVA, viszonylag olcsó alkatrészek vannak hozzá, fogyasztásuk is tűrhető.. Nem értem miért kell álltalánosítani amikor ez az egyik legjobb autómárka..2010. ápr. 2. 18:21
31/41 anonim válasza:
akkro mit kel venni? gondolom te is a bmw-re gondoltál... mert teli van loval meg a rib@ancok ara hajtanak? de azt egyik bmw-s se mondja h mennyit eszik , meg menyi a fenntartásda meg menyi az alkatrész hozzá...ez a bmw mánia már szánalom(akinek nem inge ne vegye magára)
32/41 A kérdező kommentje:
kitűnő példa, a rendőrök sem azért kapták a focus kombikat mert sz*rok.. ha 1 bmw megbízhatóbb lenne + olcsóbb lenne fenttartani akkor azt kaptak volna, de gondolkodj el hogy miért nem..
2010. ápr. 7. 22:05
33/41 anonim válasza:
eggyértelmü kérdezö... csak tod eza társadalom szánalom kár beléjük a szó. csak egyget hajtanak bmw , bmw , bmw.. aká mék nap feljövök erre az oldalra biztos találok egy olyan választ h ez meg ez a kcsoi szar bmw-t vegyél...szánalom! csak attol tudok kiakadni mikro azt mondják h pl egy 1,8as vagy egy 2.0-ás benzines bmw 7 litert eszik. aha ... az egy dolog h annyit mutat az ora! de az baj h jozan paraszti eszük sincsen nekik mert aba nem gondolnak bele h a bmw nehéz mint a dög , nagy is(nagyobb az elenállás) a lovakat etetni kel föleg ha benzines és nagy köbcentisek...am félre ne értsétek én eggyártalán nem utáloma bmw,söt de azt tudni kel rola h nem egy oclso mulatság.
34/41 anonim válasza:
Nem tudom mit Ferrariztok amikor szó nem esett Ferrariról de mindegy...
35/41 anonim válasza:
Miért Ferrarizunk mer az F betűsk szarok LOL ... olyan egoista egy banda, hogy valaki kitalálja ezt az F betűs szart és má elhiszik holott, még egy Fordjuk se volt szánalom. irigység hajt mindenkit....
36/41 anonim válasza:
Én csak annyit tudok mondani, a Ford bizonyított!! Focus, C-max Év autója
37/41 anonim válasza:
Miénk a V6 Mondeo. NEM versenyzésre kell, sose mentem gyorsulási versenyre, és nem is állatkodom vele. Egyszerűen közlekedünk, és nagyon lomha pedig nincs baja, szervizelve van stb. A szuper automata váltó olyan lassan kapcsol h van idő ásítozni közben. A nagy fogyasztás meg nem a motor cm3 hez képest sok, hanem a lustaságához képest. De látomte kedves kérdező, te már előre eldöntötted, akárki akármit mond a FORDok jók. Rendőrség meg kicsit sem azért vett FOCUS kombit mert az a jó, itthon ez nem így megy!!! Hanem ki mennyit fizet, h az ő kocsiját vegyük (bizony a rohadt korrupció)
38/41 A kérdező kommentje:
14:00:
Hiddel hogyha a Dacia fizetné a legrtöbbet attólmég nem azzal menne minden rendőr..
2010. ápr. 8. 15:32
39/41 anonim válasza:
És neked a Ferrari mióta személyautó??
40/41 anonim válasza:
Jah bocsi nem személyautó, hanem traktor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!