Aki utálja alapból a Fordokat az miért utálja?
10:40:
Tényeken alapul a hülyeséged már elnézést. egy 2.5 V6-os motortól csodálkozol ha "sokat" fogyaszt? Ami nem is olyan sok egyes kocsikhoz képest? Ha alacsony fogyasztásút akarsz akkor vegyél kisköcentis dízelt. És vedd tudomásul hogy nem egy versenyautóban ülsz. Ha gyorsulgatni meg gyorsanmenni szeretnél akkor miért nem inkább egy sport változatot választottál? ( Fiesta ST, Focus ST, Focus RS, stb.. ) Anyagminőséget láttad amikor megvetted. Típushibák pedig minden autóban vannak, és az a csomagtartónál lévő nem olyan, mint amiért 4 millió autót visszakéne hívni a gyárba. ( Toyota )
hohohó!
A Toyotának a pedálokat az amerikai CTS nevű cég gyártotta, a Toyotáék pedig rendesek voltak, hogy visszahívták és nem aztmondták h bmeg vegyél újat te magad..
Egyébként a 10:40 nem azt mondta hogy lomhán megy a ford gyorsulásokon hanem azt hogy LOMHA kész ennyi.
Nem versenyez vele meg ne,m gyorsulgat csak szimplán lomha.
Te ezt a kérdést csak azért tetted fel hogy majd vi írja h de a ford igenis jó autó..
hát nem.
19:19 -es
Te miért csalódtál bennük, kiesett belőlle menet közbe amotor vagy a kerék beelőzött... mesélj ?
20:43
igazad van nekünk is 2 ő van, egyikbe 280.000 nem kellett hozzányúlni se. Szerintem irigyek a márkára... a FORD igenis JÓ autó.
Figyelj. Te saját magad mondod hogy sokan szidják. Nem gondolod hogy van valami alapja? Nekem is Fordom lenne biztos védeném, de a jó isten mentsen a Fordoktól. A másik dolog, hogy a Toyota. Más márka, erre azt mondta volna hogy típushiba, 1 darabot nem hívott volna vissza. Ráadásul, valaki belinkelt egy RS Fordot, amiből legyártottak 100 darabot, és mert elfogyott ezért jó autó. Nem így kell a dolgokat nézni. Inkább azt mondom vezetsz most egy Fordot. De ülj át kategóriában megegyező Toyotába, Bmw-be, Mercedes-be, Volvo-ba, Saab-ba, Mazdába, Hondába, Opelba. Tökmindegy. Érezni a fogod a különbséget. Ráadásul azt sem véletlenül találták ki hogy F betűs autót soha: Ford,Fiat,Francia...
Nem én találtam ki, keress rá neten. Mindenhol leírják hogy F betűs autót nem szabad venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!