Opel Astra G vélemények?
Tökéletes autó az Astra !
1.6-os helyett, én 1.4-est vennék !
Vagy 1,7 dizel (isuzu motorost) !
Kényelmes,komfortos,jó megjelenésű,praktikus, megbízható,nem drága a fen tartása, jól gyorsul, jó a fogyasztása.
Megbízhatóság, fennntartás szempontból jó választás.
Én is akartam venni de olyan unlmasnak láttam.
A külső még talán egy ezüst színű ami szép, kombi,esetleg alufelnik, sötét ablak. Ez még tetszene is.
De ha beülök a vezető környéke annyira lehangoló, a kormány, műszerfal, ülések. Kifejezetten csúnyának gondolom belülről, így nem vettem.
Helo!
9 éve van 1.6 16V G Astrám. 200.000 km felett van benne, minden nap használom, főleg pár km-es távokra,de mentem vele 800 km-es utakat is. 130-as tempót szereti, 6-7/100km literrel elmegy hosszú utakon, városban max 9 volt télen a fogyaszttás. Egyszer hagyott cserben, akkor a már több mint 6 éves akkumulátor adta meg magát... Nem egy túlbonyolított szerkezet, de vannak drága alkatrészek hozzá: EGR szelep, gyújtótrafósor, lambda szonda. Újan és bontókban is szinte mindent kapni hozzá, pl injektor bontottan 5000 Ft volt, előnye még hogy sok fut belőle, szerelők is sokkal találkoztak, nem egy ritka autó.
Belül az alap ülések elég kényelmetlenek, puritán, műszerfal, beltér is. Fogyasztása nem magas ha nem pörgeted, viszont alacsony fordulaton elég erőtlen. Összességében egy tucatautó, de megbízható ha van egy normális szerelőd. Olajfogyasztásra hajlamosak, az olajszintet figyelgetni kell. Fenntartható és szerethető autónak tartom, ha a puritánságát elfogadjuk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!