Milyen 125 ccm-es motort vegyek?
Nemsoká fogom letenni az A1-et.
Az lenne a kérdésem, hogy milyen motort vegyek, amely 125ccm-es? 2 vagy 4 üteműt vegyek?
Ez lenne az első motorom, és csak túrázásra használnám (kb. 30 km). Főúton használnám. Ha megtetszik ez az egész dolog, akkor még nagyobb motort is veszek majd.
Gondolkodtam a Yamaha xv Virago 125-ösön.
Úgy 250e forintom lenne rá.
És még annyi, hogy a protektoros védőruházatok mennyibe kerülnének?
Ez rényleg elég kevésnek tűnik. Ha csak a vételre van ennyi, még találhatsz, de ha ebben benne van az átírás, első szerviz, akkor már szinte lehetetlen.
Mindenképp 4t lenne a jó. 2t eleve több LE(persze vannak folytott verziók), de kevésbé harmonikusak, illetve a fogyasztás is sokkal több.
Én használtam egy Hyosung GA 125-öt, egész jó kis gép, olyanokat már találsz bőven 200 alatt is. Egyszerű, mint a faék.
Robogó kizárva?
Én melóba járásra használtam a Hyosungot, de lecseréltem egy 125 Madison robogóra, mert kényelmesebb, van csomagtartó, illetve véd a széltől.
Kb ugyanúgy megy. Unalmasnak unalmas mondjuk.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat...
ment a zöld...
Ugy dontottem h még spórolok egy kicsit.
Utolsó: Magyar oldalakat nem nagyon nézek, mert (sajnos) Szlovákiaban lakom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!