Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen 125 ccm-es motort vegyek?

Milyen 125 ccm-es motort vegyek?

Figyelt kérdés

Nemsoká fogom letenni az A1-et.

Az lenne a kérdésem, hogy milyen motort vegyek, amely 125ccm-es? 2 vagy 4 üteműt vegyek?

Ez lenne az első motorom, és csak túrázásra használnám (kb. 30 km). Főúton használnám. Ha megtetszik ez az egész dolog, akkor még nagyobb motort is veszek majd.

Gondolkodtam a Yamaha xv Virago 125-ösön.

Úgy 250e forintom lenne rá.

És még annyi, hogy a protektoros védőruházatok mennyibe kerülnének?

2016. márc. 8. 20:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Sajnos 250ezerért semmilyen rendszámos 125öst nem fogsz találni, ami normális állapotban van :(
2016. márc. 8. 20:56
 2/5 anonim ***** válasza:
50%

Ez rényleg elég kevésnek tűnik. Ha csak a vételre van ennyi, még találhatsz, de ha ebben benne van az átírás, első szerviz, akkor már szinte lehetetlen.

Mindenképp 4t lenne a jó. 2t eleve több LE(persze vannak folytott verziók), de kevésbé harmonikusak, illetve a fogyasztás is sokkal több.

Én használtam egy Hyosung GA 125-öt, egész jó kis gép, olyanokat már találsz bőven 200 alatt is. Egyszerű, mint a faék.

Robogó kizárva?

Én melóba járásra használtam a Hyosungot, de lecseréltem egy 125 Madison robogóra, mert kényelmesebb, van csomagtartó, illetve véd a széltől.

Kb ugyanúgy megy. Unalmasnak unalmas mondjuk.

2016. márc. 10. 12:42
 3/5 anonim ***** válasza:
250e-ből 150e elmegy, ha normális védőöltözetet akarsz vásárolni. A maradék meg kevés motor vásárlásra és átírásra.
2016. márc. 20. 08:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is valahogy így vagyok, csak én 1 év múlva tudom letenni, de motort már nézek. Ha látsz honda xl 125-öt azok 4 üteműek így 11kw és 15le körül van. De használtautó-n képesmotoron a legtöbb hírdetésnél ki van írva hány le vagy kw ha nem több 11kw-nál vagy 15le-nél akkor jó, de ezt gondolom tudod :D
2016. márc. 20. 10:03
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat...

ment a zöld...

Ugy dontottem h még spórolok egy kicsit.

Utolsó: Magyar oldalakat nem nagyon nézek, mert (sajnos) Szlovákiaban lakom.

2016. márc. 22. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!