Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen 50 köbcentis motort...

Milyen 50 köbcentis motort vegyek használtan,100-150 ezer Ft között? 19/F

Figyelt kérdés

Kocsira van jogosítványom, és legálisan szeretném, tehát max 50köbcenti és majd biztosítást rá. Balatonon van egy nyaralónk, most tavasszal szeretnék venni egy robogót oda. Pár éve volt egy Yamaha mintem, de azzal több volt a gond mint az öröm:D Igaz, kb. 50 ezerbe került, de tényleg mindig volt valamilyen baja. Nincsen semmilyen komolyabb igényem, de azért megbízható legyen. Ahogy olvasgattam, yamaha, honda tájékán érdemes nézelődni. További kérdésem, hogy mennyibe kerül fenntartani egy robogót? tehát éves biztosítási díj, fogyasztás, ilyesmi.

Köszi a válaszokat :)

2016. febr. 21. 20:28
 1/4 anonim ***** válasza:
csak robogó érdekel? Mert a Yamaha DT50 / DT80 egy nagyon jó kis gép, és nem is olyan drága, és szerintem még jobban is néz ki :D Legalábbis nekem ilyenem van, és tudom ajánlani. És persze 50 cc-s :D
2016. febr. 21. 21:31
 2/4 A kérdező kommentje:
csak robogó érdekel.
2016. febr. 21. 21:37
 3/4 anonim ***** válasza:
aprilia sr 50 karbis , malaguti f12 , fekvő minarelli blokkol , olcsó alkatrészek..van bőven belőle .. nem kínai hamisítvány stb...a 2 ár között amit írtál találsz belőle bőven..sr 50-ből abba az árba ne néz morini blokkosat..fekvő mina mindenképpen , malagutiba is az van
2016. febr. 22. 14:30
 4/4 anonim ***** válasza:
biztosítás nekem évi 4 ezer.. fentartása lófütty, igazából csak tankolom , attól függ hogy mész vele.. 4-5 liter
2016. febr. 22. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!