Milyen új 50-es motort vegyek?
Figyelt kérdés
A keret nyitott, a legjobb ár-értékkel rendelkezőt keresem.2016. márc. 7. 16:03
1/7 Ladislaus433 válasza:
mi celbol? hetvegi csapatos? vagy munkaba jaros? ha jaros akkor hany km? mit melozol? csakmert egy ketutemu nem tul jo ha ugyfelekkel talalkozol...
2/7 anonim válasza:
Tisztában vagy vele, hogy egy új 50es is 800ezer és 1millió között van?
3/7 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok. Munkába járás a cél. Napi 12-15 km
2016. márc. 7. 18:57
4/7 anonim válasza:
Nem tudok róla, hogy az Aprilián és a Derbin kívül árulna még más márka is új 50es váltós motort Magyarországon (a hipermarketes 4t kínaiktól eltekintve). Az Apriliának van az SX és az RX, ezek nem tudom mennyibe kerülnek. A Derbinél a Senda különböző variációi 899ezer forintba kerülnek, a GPR-re nem találtam árat.
5/7 anonim válasza:
Aprilia sr. Piaggio nrg. Yamaha aerox. Ezek a legmegbízhatóbbak, és legjobbak.
6/7 veterán vas válasza:
Hiányzik még egy-két részlet.
Napi 15km a teljes táv, vagy csak egy irányban?
Van motoros tapasztalatod?
Mi a munkád?
Hány éves vagy?
Biztos elég az 50ccm?
7/7 anonim válasza:
Ha csak munkába járni kell,városon belül, és a 12 az a napi km, akkor egy 50-es 2T robogó megfelel.
Ha napi 24 a km, és városon kíül, akkor már jobb lenne 125..
Ja, és újat erre kár... Veszel valami jobbat 2-300-ért,a többit meg költsd másra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!