Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Aksi csere után mit kell...

Aksi csere után mit kell tennem, hogy normálisan működjön minden?

Figyelt kérdés
Az udvaromban lemerült az aksim és magam cseréltem ki,mivel mozdíthatatlan volt az autó.Most beindul,de folyamatosan világít a féklámpa gyújtás nélkül is,továbbá világít még az elektromos gázpedál és a motordiagnosztika ellenőrző lámpája.Seat ibiza 2006-os 1.4 16w benzines.
2016. márc. 8. 13:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Akksicsere után nem kéne, hogy ilyen tünetei legyenek.

Nem ázott be?

Menjél vele, aztán vedd le akksisarut pár percre, tedd vissza.

Ha nincs változás akkor szerelő, hibakiolvasás.

2016. márc. 8. 13:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem ázott be az biztos!Nem nagyon merek kimenni vele,mert attól félek leáll az úton.Nagyon gyenge most a motor,az udvarban próbáltam csak.
2016. márc. 8. 15:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Nyilván az elektronika meghülyült. Szerintem is szervizbe vidd.
2016. márc. 8. 18:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Kiderült mi volt a hiba!Valószínűleg éjjel amikor aludtam,tönkrement a féklámpa kapcsoló és világított a féklámpa.Reggelre nullára lemerült az aksi.Aksicsere után a rossz féklámpa kapcsoló miatt világított az EPC meg a motordiagnosztika ellenőrző lámpája.
2016. márc. 9. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!