Kb. mennyibe áll meg egy Olaszországból behozott autó átírása, illetéke mindennel együtt? Többi lent?
Az tudom, hogy függ a teljesítménytől, és a kocsi korától.
Tegyük fel,hogy az autó 55 kw-os, és kb. 15-20 éves. Mennyibe állhat meg (a fuvarköltségen kívül)? Lehet egy 120 ezer forintot érő autónál,hogy 500 ezerbe álljon meg az átíratás mindennel együtt?
Találsz erre kalkulátorokat a neten ahova az adatokat beírva szinte pontos összeget kapsz.
Nem lehet, hogy 500 legyen.
Nem tudom a kereskedő haverod miről beszél!Egy ilyen kis teljesítmenyű régebbi autónál vagy 150-200ezerből megáll a papír,az utiköltség trélerrel mindennel megint megvan vagy 100-120ezerből!Az egész jatek ha ügyes vagy megállhat 300-350ezerből!
Az már más kérdés,hogy nem tudm mi ertelme van egy darab 120ezret érő autóért ezt a cirkuszt végigcsinalni!
Nos én januárban vettem Németországból behozott autót. Tegyük fel, hogy az autóm 13 éves, környezetvédelmi kategóriája 6, 79kW-os.
A regadója volt 67150 Ft, a szerzési illeték 35550, a rendszám 8500, a forgalmi és a törzskönyv pedig 12000 Ft-ba került. Ez összesen 123200 Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!