Picit ültetni akarom az autómat. Elég ha csak a rűgót cserélem, vagy futóművel együtt inkább? Vagy inkább kérdezek egy szerelőt?
Nem tudom milyen autóról van szó,de ha lehet hozzá venni ültető rugó szettet,akkor öröm és boldogság,lehet belerakni és örülni!
Ha nincs hozzá irány a bontó,veszel 4 a tiedhez való gyári rugót aztán lehet beleengedni a flexet!Kb 1 karikát vágjál belőlük aztán mehet be!Persze ezt meg lehet csinálni a te eredeti 4 rugóddal is!A másik 4 vásárlását csak azért ajánlottam,hogy ha mégsem jönne össze a vagdosás legyen mit visszatenni!
Hát.. Én ezt a vagdosást semmiképpen sem ajánlanám.
Egyrészt, mert a hátsó rugók általában a két végén a spirál átmérője bőven szűkül, és ott tartja a helyén a rugót. Ha az meg kiugrik a helyéről, akkor baj van. nem kicsi.
Szinte minden típushoz lehet ültető rugót kapni. Ha tudod hogy kell kicserélni, és van szerszámod, annyi a dolgod hogy kicseréled, a lengőkarszilenteknél a csavart meglazítod, majd az autót ráengedve meghúzod. Ez azért fontos, mert így nem fog feszülni a szilent, és nem megy tönkre egyből.
De ezt egy szervízben tudniuk kell.
Nem akarok megbántani senkit. de ha valaki úgy teszi föl a kérdést, hogy "elég rugót cserélni vagy futóművel együtt inkább, vagy kérdezzek meg egy szerelőt?"
Nos, szerintetek ebben az esetben a kérdező mennyire van képben?
Hihetjük azt, hogy amennyiben jó választ kap itt a Gyakori kérdések.hu-n, akkor rohan a műhelybe, előkapja a krokodilt, a crovát, és secperc alatt kirángatja a négy gólyalábat? Netán hozza rugóösszehúzót és lekapja a teleszkópról? Aztán veszi a flexet és vágja a rugókat? Elöl egy teljes kört, hátul másfelet?
Ugye hogy nem?
Akkor minek ez a vakítás?
Tényleg. Ahogy írtad. Akkor kérdezz meg egy szerelőt.
Egy vw polo.ról van szó.
Vágni semmi képnem akarok mert az alapból nembirna sokat..
Pont az ilyen válaszokra írtam a szerelőt ha netán nemtudnak pont a lényegre válaszolni. Ha ez a gondolatod akkor , akk minek válaszoltál?? (#5/5)
Egy kevésbé hozzáértő kevésbé hozzáértő módon teszi fel a kérdést.
A kérdése nem volt felesleges. Megtudta, hogy nem kell futóművet cserélni elég a rugót.
Megveszi, szerelővel meg berakatja. Ennyi.
Egy bizonyos szintig elég a rugót.
1. Veszel ültetőrugót.
2. Rugókováccsal megcsináltatod a gyárit.
Ésszel ültesd, egy bizonyos szint után már kényelmetlen tud lenni mint a komfort terén, mint a vezethetőség terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!