Két ütemű Dízel motorba milyen olajat rakjak, melyik márkát?
Olyat mint a 4 ütemű dízelbe de olajboltba venném és megkérdezném milyet ajánlanak.
pl olajcentrum
Kétütemű dízelről volt szó ha az tudod milyen.
De mivel a végére odaírtam, hogy olajboltban venném meg ahol megkérdezném milyet ajánlanak, így elég vicces ez a kapálózás, hogy ne ne nehogy azt amit én írtam:((
Nehogy benzineshez való 2T olajat tegyél bele, az tényleg tönkre vágja. Rendes 15w40 motorolaj kell bele. Régebben volt egy Holder AM2-típusú kis traktorom, az 2 hengeres 2T diesel volt, most egy TZ4K 14B-van az egyhengeres kétütemű diesel, mindkettőbe ilyen olajat használtam. A szerelők szerint is ez bele a legjobb és a gépkönyvbe szereplőhöz is ez áll a legközelebb. Hozzáteszem TZ4K már vagy 20éve megvan, ezalatt egyszer kellet megfúrni, szóval nem hinném hogy hülyeséget mondanának a szakik.
Aki meg még életében nem üzemeltetett kétütemü dieselt, annak kár beleokoskodni a témába szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!