Alapjárati fúvóka?
A 110ccm-es Quad újáépítésének utolsó fázisában járok.
Alapjárat beállítás.
Az a gond, hogy nem igazán lehet beállítani az alapjáratot.
Szétszedtem a karbit (PZ19) és kitakarítottam már 2x.
Az alapjárati fúvókánál azt vettem észre, hogy nem tudom rajta áttolni hosszában az 1mm-es drótot.
Én úgy tudom ennek a átjárhatónak kellene lennie ugye? Nem gyárilag van levakolva? Már csak azért kételkedem ebben mert millió variációt kipróbáltam, hogy átjárhatóvá tegyem, de sikertelenül. Ezért gondoltam arra, hogy vagy valami nagyon bele rohadt, vagy le van vakolva...
A dugulás azon a végén van ahol csavarhúzózni kell. Szóval azért gondolom hogy dugulás ,mert így nem tud az üzemanyag eljutni az égéstérbe, csak akkor ha a tűn emelek.
Esetleg valami tipp a dugulás elhárításra?
Savval nem akartam megmaratni a fúvókát, 1-es fúrószáron gondolkodtam, csak hát nem egyforma a furat, olyan mint ha szűkülne...
Vagy inkább vegyek egyet? Lehet ez lesz...
Annak nézz utána, hogy véletlenül nem cserélted-e meg a fuvókákat, biztosan úgy van -e összerakva a karbi, ahogyan volt eredetileg?
A dugulást én úgy szoktam ellenőrizni, hogy a szemem magasságába emelem a fúvókát, és egy fényforrás felé tartva megpróbálok rajta keresztülnézni. Ha szabályos kört látok, akkor nincs eldugulva, ha meg van benne trutymó az is egyértelműen látható...
Remélem sikerül megoldani a problémát.
Oké köszönöm.
Amúgy kompresszorral próbáltam először de nem bírja keresztül fújni 8bar...
Azt tudom hogy a vége le van zárva némelyiknek, de ennek az az oldala van eldugulva ami az úszóházba ér, szóval az eleje.
Szia! Sikerült megoldani a problémát? Tudom már régen volt, de nekem ugyanilyen karbival, ugyanez a gondom!
Légyszi segíts ha tudsz! Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!