Szegeden tényleg nehéz a B kat. Forgalmi vizsga? Miért nem enged az oktatóm vizsgára?
Nagyon szétszórtan fogalmazol, az mindenesetre kiderült, hogy a vizsga felejtős addig, amíg nem tudod egyedül, önállóan kezelni, vezetni az autót.
Ez az eset tanulságos lehet az oktatód számára is, úgy tűnik valamit nem jól csinált az oktatás során, de mivel csak az egyik fél álláspontját olvastuk, így nem minősítem.
Válthatsz oktatót, vagy vele beszéled meg a problémát, hogyan lehet minél hamarabb kijavítani a hibákat, de az kiderült, hogy még valóban nincs értelme vizsgára jelentkezned.
Nem hozzászoktatott ahhoz, hogy közösen kezelitek a pedálokat, de ezért nem tudatosult benned, hogy te nem jól csinálod (pedig logikus: ha jól csinálnád, neki nem kellene bele nyúlni) - enyhén szólva furcsa ez az oktatási stílus, mert addig rendben, hogy az oktató a csúcsforgalom közepén nem engedi lefulladni a tanulót, ott besegít, de ha tudja, hogy nem megy neki a padálok kezelése, akkor kimennek a külvárosba és gyakoroltatja vele.
Meglehet ennek a fazonnal más oktatási módszerei vannak, ezért nem ítélkezem, de az is furcsa, hogy a jelek szerint nem kommunikáltok megfelelően.
Amikor én tanultam vezetni, számomra is voltak furcsaságok, de ha rákérdeztem az oktatóm válaszolt, elmondta, hogy mit miért úgy csinálunk, ahogy.
Az oktatónak tapasztalata van, a tanulónak csak elképzelése, de az oktató sem tévedhetetlen.
34 óránál ha képtelen vagy elindulni az már gond. Válts oktatót!
Én a 31. órán vizsgáztam.
4-5. óránál már nem is nyúlt a pedálba az oktató,csak nagyon ritkán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!