Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW e34 525i? Jó választás?

BMW e34 525i? Jó választás?

Figyelt kérdés

Hey-hey!

A következő lenne a kérdésem:

Mit kell tudni erről a motorról? Hosszútávon jobban megéri, mint a 525tds? (525i)

Mennyivel nehezebb fenntartani, mint a dízel társát?

Illetve kinek mik a véleményei? Megéri?

Természetesen nem egy tanyasi hulladékban gondolkozok. Egy igényes darabot szeretnék 1-1.5 millió körül.

2016. márc. 1. 20:35
 1/2 anonim ***** válasza:
525 TDS-t ebből nincs értelme venni, ha veszel egy öreg BMW-t, akkor legalább menjen jól, legyen pörgős. És a 25i nagyon strapabíró, míg a TDS-ről ez pont nem mondható el. Valamint lóerőben is sokkal erősebb. De készülj fel rá, hogy sok gond lesz vele, mindig lesz valami apróság ami nem jó. Igaz, én részben hulladékot vettem, költöttem rá, de még mindig nem jó. Azonban jó befektetés, mert már felfelé megy az áruk, és nagyon szép autó szerintem.
2016. márc. 1. 20:53
 2/2 anonim ***** válasza:
egy jo vasblokkos e34 25i mindig jo, csak találj jot...könnyü elbotlani egy egy széthajtott darabba:) tds-t felejtsd el:)
2016. márc. 2. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!