Milyen motor lenne az ideális választás?
Honda cb125r.
Könnyen kezelhető, kis tömegű, elég pörgős moci.
1. kommentelő: Köszönöm szépen az ajánlatodat. Utánna nézek a motornak!
2. kommentelő: Igen megvan B és A1-ből a jogosítványom azért is szeretnék 125 kategóriában kezdeni. Igazából még magam sem tudom, hogy 2T vagy 4T-t szeretnék e mivel úgy tudom a 2T motorok erősebbek, jobban harapnak viszont több a fogyasztás míg a 4T takarékosabb és valamivel lomhábbak. Némi tapasztalatom váltos motoron is van mivel édesapámnak van egy ETZ 125-ös igazi veterán motorja mostanában azt vezetgettem, ízlelgettem. Szeretek motorozni és csak ámulva bámulom a nagyvérű társakat :) ezért is szeretnék így belekóstolni az igazi gyorsasági pörgősebb kategóriába. A keret így 200 maximum 300 ezer forint lenne betekintés képpen, nem szeretnék rögtön beleugrani a mély vízbe!
Ne csak a köbcentit nézzed, a teljesítmény is számít. 125cc 2t könnyedén lehet már A2 kategóriás.
Egyébként ebben a kategóriában nem létezik gyorsasági motor. Amit kaphatsz, az sima utcai ingázó motor, pár műanyag elemmel kiegészítve.
A1 kategóriában én CB125-öt vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!