TheCruve kérdése:
Mi a szerepe ennek a kapcsolónak?
Figyelt kérdés
A képen egy Quad áramköri rajza látható.
Arra lennék kíváncsi , hogy a kép jobb alsó sarkában található Neutral Switch-nek mi a szerepe?
Fontos bekötni? Lehet helyettesíteni valamivel?
Kép: [link]
2016. márc. 1. 08:01
1/4 anonim válasza:
A "neutral switch" azt a kapcsolót jelenti, ami a váltó üres fokozatát visszajelző (általában zöld) lámpát működteti. Üresjárati kapcsolóként szoktam látni a magyar szakirodalomban. Ha jól látom, a lámpát kapcsolja és az önindítóhoz is megy tőle szál - gondolom, csak üresben lehet indítani a motort, ezt így oldották meg. Helyettesíteni leginkább másik ilyen kapcsolóval lehet, esetleg letesteled a kapcsolóhoz vezető szálat, aztán onnantól sebességben is folyamatosan világítani fog a lámpa, amíg ki nem veszed az izzót.
2/4 A kérdező kommentje:
Értem , köszönöm:) egyébként röpsúlyos a quad. Szóval ezt nem tudom sebességben indítani .
2016. márc. 1. 08:37
3/4 anonim válasza:
Fura, mert úgy látom van váltókarja. Ha sebességben van, és nagy gázzal indítod, akkor kitörhet alólad, ami nem épp jó dolog. Ezért van az üres állás visszajelző.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát azt én is észrevettem, hogy a quad és a rajz között van pár eltérés. De a lényeg az stimmel. Rendeltem bele egy behúzó tekercset, és leírtam a típusát az eladónak, ő küldte hozzá ezt a rajzot... de amúgy már tegnap estére átkábeleztem az egészet.
Szikra van, de még nem indul.
Valószínűleg dugulás lehet a karbiban, mert azt mondja a gazdája, hogy egy éve nem használta, azóta áll benne az üzemanyag...
2016. márc. 2. 07:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!