Stickman258 kérdése:
Hogy tisztítsam meg a Wartburg 353W kéttorkú karburátort?
Figyelt kérdés
'87-es Wartburg 353W karburátorát szeretném kitisztítani. Mivel még kezdő "szerelő" vagyok, ezért szeretném megkérdezni, hogy mennyire kell szétbontsam a karbit, és mit kell kitisztítanom? Az úszóházon kívül még mit, valamint hogy mivel? Előre is köszönöm a válaszokat2016. febr. 28. 00:04
1/5 anonim válasza:
Hát alapvetően csak akkor tisztítsd ha valami gond van vele, amúgy annak nincs értelme, hogy csak szétszedje az ember, ha amúgy minden rendben vele.
Amúgy benzinnel át lehet mosni, illetve kompresszorral kifújatni, ha olyan helyen van a kosz vékony dróttal kipiszkálni.
2/5 anonim válasza:
Ha már szétszeded, akkor mindent érdemes kiszedni amit mozdítani lehet. Előtte azért tájékozódjál hogy mit és hogy kell szétszedni, meg persze összerakni. Lerakódások bárhol kiválhatnak a benzinből, pláne olyan helyeken ahol nem állandó a benzin jelenléte, vagy ha sokat állt az autó, akkor bárhol ahol járhat benzin.
3/5 anonim válasza:
Szűrőszita a tűszelep előtt a benzin-bevezetésnél.
Úszóház
Két oldalt felül a hernyócsavarok mögött az alapjárati fúvókák
Pillangószelepek alapbeállítása mérőórával (e miatt szokott beállíthatatlan alapjárat lenni, mert beverődnek)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Igazság szerint az autó 10 éve áll nem próbáltam beindítani, mert csak kárt tennék benne. Akkor ez a feladat úgy hiszem a szerelőre marad én még laikus vagyok ehhez a témához.
2016. febr. 29. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!