Mercedes W124-hez vonóhorog elektromos bekötés honnan?
Üdv!
Honnan lehetne megszerezni a a 13 pólusú vonóhorog dugó bekötési rajzát.w124 200 D-be kellene (1992-es)
Hátul rendben van minden, de aki bontotta elkövette a szokásos hibát, és nem mentette kia a teljes kábelt, hanem elvágta a bal hátsó sárvédő belsejében. Van ott vagy hat drót ami előre megy és nem tudom mit hova kéne kötni.
w124 for ever!!
Most vak vezet világtalantot jáccunk..próbáld meg "kicsöngetni"..csinálj egy 12 Voltos próbalámpát. A vezetékvégeket pucold meg, és a lámpa egyik vezetákét érintsd a kocsi fémes testéhez, a másik szálat pedig próbálgasd a többi madzaghoz úgy, hogy például bekapcsolt világításnál megnézed melyik világít..az a helyzetjelző..aztán így az indexet mindkét oldalra, a féklámpát szintén...stb..
van egy bökkenő..a műszerfalban is kell visszajelzőnek lenni..az megvan?
ne csüggedj, nem nagy durranás, csak így a fotelből nehezen megy megmutatni..
drukkolok neked, lesz tőlem ügyesebb, aki elmagyarázza.
A műszerfalban is van vissza jelzés.Ha nem jó a körték watt száma vagy kiéget valami stb.
egy szerelő csinálná. én csak közelről szemlélem hogy egy kicsit okosabb legyek. a szerelő azt mondta, hogy a visszajelzés miatt kell a rajz. Mivel hogy ő fiatos, és enek abban van gyakorlata, meg anyagai.
Nem baj, a szerelő tudja a lényeget.
Azt javaslom, gúglin keress rá, csak az első néhány szó legyen jó, akkor közelebb állsz a sikerhez..
pl w124 vonóhorog bekötés..vagy hasonló..
Köszönöm a két linket a hozzászólóknak.
az egyik a 7 pólusú, az érdektelen mert nekem 13 pólusú van , ami adott esetben a lakókocsihoz is jó.
továbbá a betett 13 pólusúval már rendelkezem, de az nem segít mert az előre menő rész a kérdéseses.
Idő közben az ürömi mercibontót is felhívtam, ahol pedig egy w124 tulajdonos az egyik villmossági szerelő, de mercib rajongása ellenére ő is megvallotta hogy fogalma sincs róla hogyan kell bekötni szabályosan, mert ő is mindig parasztosan köti be. Van valami illesztő doboz amit az unix-nál 15.000 Ft-ért vesztegetnek
a Kárpát u-ban is voltam
Kaptam valamiféle rajzot, de eléggé elmosódott úgyhogy enm tudom fog e segíteni.
A kábelről leolvastam acikkszámot:
124 543 04 27
Ennyit lehet tudni róla, szóval sehogyan sem áll a dolog.
w124 for ever !!4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!