Ti melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
Nemsokára meg szeretném venni az első autómat. Szerintetek melyik jobb? Ford Focus 1. generácio, vagy renault megane 2. generácio. Ha tudtok jobbat az is érdekel a lényeg:megbízható, ferde hátu, 5ajtós,ne essen szét alattam.. Suzukisok kíméljenek :D2016. febr. 25. 14:22
2/6 anonim válasza:
Őszintén?
A Megene sokkal jobb autó. úgy értem, jobb motorok, sok extra, kényelem, stb.
A Focus sokkal egyszerűbb, ezért viszont kevéssé romlékony.
Amúgy én inkább valami egyszerű japánt vennék, Corolla, Mazda3, Lancer.
3/6 anonim válasza:
Őszintén? Astra G. Fenntartásban megeszik minden mást
4/6 anonim válasza:
3-as.
Mikor siheder voltál, kit d**tál meg? A legjobban főző, legokosabb csajt, vagy amelyik legjobban tetszett? :)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, körül nézek a japánok között is. A véleményekre továbbra is kiváncsi vagyok.
2016. febr. 25. 15:58
6/6 anonim válasza:
2-es és 3-mas nemigen ült Focusban.
A Megane siralom a Focushoz képest minden téren, a G Astra pedig mellé sem állhat.
Az 1-es Focus szuper választás, egy 1.6-os benzinmotorral elég mindenre (normálisan közlekedve), és nagyon jó vezetni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!