Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti melyiket választanátok?

Ti melyiket választanátok?

Figyelt kérdés
Nemsokára meg szeretném venni az első autómat. Szerintetek melyik jobb? Ford Focus 1. generácio, vagy renault megane 2. generácio. Ha tudtok jobbat az is érdekel a lényeg:megbízható, ferde hátu, 5ajtós,ne essen szét alattam.. Suzukisok kíméljenek :D

2016. febr. 25. 14:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Inkább Fóka.
2016. febr. 25. 14:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Őszintén?

A Megene sokkal jobb autó. úgy értem, jobb motorok, sok extra, kényelem, stb.

A Focus sokkal egyszerűbb, ezért viszont kevéssé romlékony.

Amúgy én inkább valami egyszerű japánt vennék, Corolla, Mazda3, Lancer.

2016. febr. 25. 14:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Őszintén? Astra G. Fenntartásban megeszik minden mást
2016. febr. 25. 14:48
 4/6 anonim ***** válasza:

3-as.

Mikor siheder voltál, kit d**tál meg? A legjobban főző, legokosabb csajt, vagy amelyik legjobban tetszett? :)

2016. febr. 25. 14:54
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, körül nézek a japánok között is. A véleményekre továbbra is kiváncsi vagyok.
2016. febr. 25. 15:58
 6/6 anonim ***** válasza:

2-es és 3-mas nemigen ült Focusban.

A Megane siralom a Focushoz képest minden téren, a G Astra pedig mellé sem állhat.

Az 1-es Focus szuper választás, egy 1.6-os benzinmotorral elég mindenre (normálisan közlekedve), és nagyon jó vezetni is.

2016. febr. 25. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!