Az üzemanyagszürő ha el van tömődve mik a tünnetek?
Az autó sokszor csak kisebb gázadásra indul be, néha megtorpan, meg kicsit erőtlen is szokott lenni.
Meg most jött reggel egy új hibajelenség, 10 percet járt reggel alapjáraton, utána leálítottam majd negyed óra múlva újra indítottam az alapjárat egy nagyon kicsit ingadozott 600-800 fordulatszám között, utána abbahagyta az ingadozást és ki akatam állni az autóval az utcára lefullad a kis emelkedőn. Vissza be is álltam az udvara nem mertem elindulni 20 km-es útra. Olyan mintha nem kapna üzemanyagot normálisan. Na most a kérdésem az lenne, Hogy az üzemanyagszürő eltömödése vagy valami más okozza a hibát?
Ha üzemanyag ellátással lenne probléma akkor rángatna, leállna, nem indulna csak többszöri próbálkozásra...
Szerintem neked tömítetlenség problémád lesz, esetleg nézz rá az egr szelepre, fólytószelepre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!