Aprilia rs 125-t szerintetek milyen első motornak?
Ha nincs több beleírva a forgalmiban mint 11kW, akkor vezetheted.
Alternatíva lehet a Honda CBR125R vagy Yamaha YZF125R.
Én személy szerint jobban bízok a japán technikában, de kinek a pap kinek a papné.
azért azt a CBR-t igencsak tekerni kell, hogy elérje a 130-at. Volt szerencsém hozzá, mert haverom vásárolt egyet, és mivel ő még nem ment váltós motorral, én mentem érte (620 km) és hoztam haza neki. Igencsak megkellet gondolni, hogy mikor kezd előzésbe vele az ember még főúton is, autópályán meg rendesen féltem vele, az, hogy egy kamion sort előzzek vele, meg se fordult a fejembe, holott a saját RS125-el úgy elmegyek mellettük, mint a szél. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy rossz a CBR, nem rossz, de a 130-at ordítva éri el, tanulni amúgy tökéletes.
Kezdésnek egy erős 2T veszélyes lehet mert "hirtelen" motorok, viszont később már tökéletes. Viszont nem lenne rossz egy 50 köbcentis RS sem, a simsontól erősebb, gyorsabb, meg motor formája is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!