Kartergázcső eldugulása milyen gondokat okozhat?
Figyelt kérdés
F Astrám van alapárati gondokal küszködök alapjáraton túrásztatja magát az autó emelkedik a hangja le-fel ez inkább meleg motornál de ha megállok vele 4-5 másodpercig még csinálja aztán beáll normálra . ma levettem a kartergázcsőt és elég sok lerakodott trutyit kiszedtem belőle nem tudom hogy ennek lenne-e vmi köze ahhoz még nem nagyon probáltam mióta tisztitva lett .2016. febr. 24. 16:27
1/4 anonim válasza:
A kartergázcső eldugulásának a tünetei, pl. az olajfolyás, vagy nívópálca kilökése. Az alapjárat ingadozását, legtöbbször az alapjárati léptetőmotor elkoszolódása, vagy meghibásodása okozza.
2/4 anonim válasza:
Alapjárati motort (szabályzóelemet) is ki kell takarítani, valamint a fojtószelepet.
3/4 A kérdező kommentje:
Alapjárati motort cseréltem benne kb.2 hete vafi újra
2016. febr. 25. 09:03
4/4 anonim válasza:
És azt minek kellett kicserélni? Azért nem 2 forintos dolog az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!