Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első új autónak Opel Astra K...

Első új autónak Opel Astra K 1.4 alap szívómotorral, vagy Toyota Corolla 1.3 motorral?

Figyelt kérdés
Új autót szeretnék venni, hosszú távra venném minimum 15 évre, ezért szeretnék jól dönteni, és egy hosszútávon megbízható autót venni.
2016. febr. 24. 11:09
 1/6 anonim ***** válasza:
34%
A Corollával kevesebb nyűgöd lesz, ha eléri a 10-12 éves kort. De ilyen távlatban nem érdemes előre tervezni. Sok minden változhat még. Újonnan mindkét autó jó választás. Azt válaszd amelyik jobban tetszik.
2016. febr. 24. 11:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem tudom, honnan lehetne előre tudni, hogy egy olyan új modellnél, ami alig pár hónapja van a piacon, mi lesz 10-12 éves korára. Nekem ilyen látnoki képességeim nincsnek. :)

Jó autó az a K Astre, de véleményem szerint az az 1.4-es motor elég vérszegény benne. Persze elvisz bárhova, nem arról van szó.

2016. febr. 24. 13:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Az Astra sokkal szebb.
2016. febr. 24. 15:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nagy japánautó fan vagyok, de a kettő közül mégis az Astrát választanám, az új 'K' nagyon jól sikerült, a mostani Corolla generáció eléggé "öreguras" autó lett.
2016. febr. 24. 17:13
 5/6 anonim ***** válasza:
21%

2"

Te tényleg azt hiszed hogy az Opel valaha is meg fogja előzni tartósságban a Toyotát? Álmodik a nyomor!

2016. febr. 25. 09:54
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

-Mint már páran előttem, én is a K Astrára szavaznék. Nem azért, mert fanboy vagyok, hanem mert a tények beszélnek (lásd: fentebb).

-Ezzel szemben láthatod mik szólnak a corolla mellett.

2016. febr. 29. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!