Opel Astra K 1.4 vagy Toyota Corolla 1.3?
Figyelt kérdés
Van olyan megbízható egy mai Astra mint egy Toyota?2015. nov. 17. 20:34
1/3 anonim válasza:
Borzalmasan túl van árazva az Astra. Annyi pénzért Mazda 3-at is kapsz, az sokkal jobb autó.
2/3 anonim válasza:
Van olyan megbízható, és akármennyire is japán autó párti vagyok, jobb autó mint a Corolla.
3/3 anonim válasza:
Ha a pénz nem számít akkor Astra K. Ha számít az ár-érték arány, akkor elgondolkoznék máson.
Konfiguráltattam én is egy K Astrát. Dízel motorral és olyan felszereltséggel, amivel már ki lennék békülve (de messze nem olyan jól felszerelve mint a mostani H Astrám) 8 millió körüli vételár jött ki.
Hát... én is inkább amondó vagyok, hogy akkor inkább valami más, mint egy Astra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!