Milyen autó régi Fiat Panda 4x4, új fiat punto, fiat uno, Daewoo Matiz?
Figyelt kérdés
2016. febr. 20. 18:35
2/5 tothp válasza:
nekem a panda 4x4 az etalon. ügyesen megcsinálták az osztrákok.
3/5 anonim válasza:
Fiat Uno : nagyon egyszerű, eléggé rozsdásodik, olcsó. Kevés vállalható állapotú van belőle. Én láttam egy 1.1-est 270 ezerért, az vezetett szervizfüzetes első tulajdonos által eladott darab volt. Tehát ennél többet nem ér egyik sem. Új Punto: olyan, mint a többi új. Motortól is függ, mennyire tartós, de ezek már teljesen jó kisautók. panda 4x4 : ilyen autót szinte lehetetlen jót találni. Azért, mert nagyon jópofa és jó öreg, aki meg egyszer felújította, nemigen adja el. Meglepően jól megy a terepen is. Matiz: minimál autó, de olcsón fenntartható. Rozsdás lehet ez is. De igaziból mi a kérdés ? Vennéd, vagy csak véleményeket gyűjtesz ?
4/5 anonim válasza:
Fiat Panda: rozsdásodásra hajlamos, de ügyes kis szerkezet, bírja kisebb terepet.
Fiat Uno: rozsdásodós, de jó kialakítású. Sokáig láttam egy jó állapotú dízelt, szuper hangja volt. Ápolni kell és akkor egyben marad. Viszont az 1994-2002-közt gyártottak tartósabbak, abból is a benzines a nyerő.
Daewoo Matiz: mikokamion, de városban, kisebb települések közt rohangálni vele megteszi. A 2001-es jobb választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!