Mi a véleményetek erről az autóról (Daewoo Nubira 1.6, részletezve)?
Sziasztok!
Lenne egy autó, ami tetszik, és egészen jó vételnek is nézem, viszont ebben kérném a segítségeteket.
A képek alapján jó állapotban van, egyetlen kisebb horpadás található az egyik oldalán az eladó elmondása alapján (én a képen nem nagyon láttam).
Rendszeresen szervizelve, 180 van benne az eladó elmondása szerint, Műszaki Vizsga Érvényes: 2016.05.-ig.
Garázsban tartott, látszólag törődtek vele, nem egy lelakott darab. 106 lóerő, állítható a kormány, sok helyen olvastam kényelmes gerinctámaszos vezetői ülés, elegendő hátsó részen is az utasoknak a hely.
Klíma, ABS, szervó, összes ablak elektromos, tükrök elektromosak, vonóhorog, nincs szakadás a plüssön, jó állapotú téli gumik, faberakás. Nem dohányzó.
Fogyasztása 12-13 városban, 8 kombinált, országút 6-7.
Mi a véleményetek róla 400.000-ért? Jó vétel lenne, vagy valakinek van ellenvetése? Mit gondoltok? Érdekelne mi a véleményetek, holnap találkozok az eladóval vétel szempontjából.
Köszönöm a segítségeteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!