Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bmw e60 2005. Szerviz igényei?

Zolika07 kérdése:

Bmw e60 2005. Szerviz igényei?

Figyelt kérdés
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy, miket kell cserélni és mennyi km-nél és kb mennyi az annyi.

2016. febr. 20. 11:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
530D-t nem lehet nem szeretni, a 231 lóerejével akkorát tol, hogy a 330 lovas A8-ast lusta dögnek éreztem mellette mikor az is kipróbáltam. Pont ezért is elég problémásak, mert mindenki hajtja őket, aztán használtan meg lóg a belük is.
2016. febr. 21. 17:04
 12/12 anonim ***** válasza:
2005-ös évjárat még elég problémás. (2009-es utolsó szériásokat nézz inkább). Olyat nézz amiben már mindent kicseréltek a típushibák közül. Egy olajcsere is benne van 50-60 ezerben. Egy nagyszervíz fél milliót is elérheti. Fékbetét tárcsa cserét se úszod meg 100 ezer alatt. Gumik darabja 40-50. (50 ezret megy el max.) Ha véletlenül elszakad a lánc az 1 millió. Befecskendezőket, szivattyút már meg se említem. Mindenképpen érdemes jól fel szerelt darabot nézni. Amúgy remek autók, de amiket Te nézel, már könnyen szopórollerré válhatnak, ezért adják el 2 millió körül őket. A sok balek meg cuppan rá, mert (azt hiszi) végre vehet egy normálisabb bmw-t. Persze az eladó szerint, a német háziorvos felesége járt vele nagy ritkán a sarki közérbe. Ezért van csak 150 ezer km a kocsiban.
2016. febr. 21. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!