200 km-es távon 80-90 km/h-s sebességgel haladva, falvakban 50-nél sem gyorsabban közlekedve nagyjából mekkora lesz az átlagsebesség? Többi lent!
A saját, valós tapasztalataitokat szeretném olvasni, hogy kb. ekkora távokon, fizetős utakat elkerülve mennyi szokott lenni az átlagsebességetek?
Tól-ig értékre vagyok kíváncsi, nem kell egzakt pontos szám, hiszen minden száz, illetve kétszáz km-es távokon más a falvak és városok száma, más a terep, stb.
Mekkora átlagokra számíthatok?
Csatlakoznék az elsőhöz!Ehhez nem tudom miért kellünk mi!Főleg,hogy ez megint egy "csak úgy általában" kérdés....
De akkor tessék itt egy csak úgy általában válasz:67km/h
Köszönöm a kedves kommenteket, és azt, hogy válaszra nem, de arra bezzeg vettétek a fáradtságot, hogy belekössetek egy ismeretlenbe. :)
TAPASZTALATOKAT kértem, hogy mennyi szokott lenni nektek (már akinek van...) az átlag ilyen távokon, a google maps eddig is adott egy értéket, ennyire ne nézzétek már le a másikat, hogy ennyit sem tud. Ennyire nem lehettek... :D
" arra bezzeg vettétek a fáradtságot, hogy belekössetek egy ismeretlenbe"
Nem belekötés, de ha egyszer hülyeséget kérdezel.
A "tapasztalat kérés" megint hülyeség, nem mindegy sem az hogy ismert vagy ismeretlen az útvonal, télen, nyáron mész, mekkora a forgalom. Vagy csak szimplán hogy hegyi szerpentinen kanyarogsz 200 km-t vagy csak mész nyíl egyenesen. Az sem mindegy hogy 1 vagy 10 falu esik útba, vagy hogy végig főúton mész, esetleg 50 km-t Budapesten kell végigszenvedned dugóban.
"a google maps eddig is adott egy értéket, ennyire ne nézzétek már le a másikat, hogy ennyit sem tud"
Ha tudod akkor minek kérdezed? Akármelyik jobb térképes alkalmazás megmondja neked szinte percre pontosan, akkor minek a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!