Mi a baja a motornak?
Figyelt kérdés
Na szóval van egy 50ccm Girela RCR em és ma kimentem motorozni.. sok pocsolya volt lehet a sportégszűrő is kapott. És éreztem , hogy gyenge , de mentem továbbés egyik nagygáznál igy (nem tudok máshogy fogalmazni ) megfulladt leesett a fordulat stb stb. Rugásra nem indult és amikor betoltuk az alapjárat szép és nagygáznál fullad. Most meg be se indul. Mi lehet a probléma? Hengerfejes vagy megrepedt a blok a hidegvíztől?2016. febr. 14. 13:32
1/11 anonim válasza:
Kevés benzint kap azért fullad le. Meg kell nézni a csövet meg a szüröket
2/11 A kérdező kommentje:
Az is lehet , hogy a fúvóka eltömődött?
2016. febr. 14. 17:11
3/11 anonim válasza:
Ahogy Te is megfogalmaztad, a légszűrőnél keresném először a hibát.Ha az alapjárat jó, de a magasabb fordulat már nem, akkor simán lehet, hogy nem kap elég levegőt.
4/11 A kérdező kommentje:
Levettem a légszűrőt de nem történt más.. azért még próbálkozom. Eddig köszi,jöhetnek még tippek.
2016. febr. 14. 18:19
5/11 A kérdező kommentje:
De ami még mindig nem indul rugásra...
2016. febr. 14. 18:21
6/11 Szabolcs1995 válasza:
Üdv szerintem karburátort kéne szét kapnod :D NEKEM is volt ilyen az usszó álandoan fent akadt de ha jó a karburátor akkor lehet a dugatyu gyürü tört el!
7/11 Szabolcs1995 válasza:
de rengeteg probléma lehet lehet be köpte a gyertyát vagy el dugult a karbi vagy még az is lehet hogy viz került a gyujtás eletrodába azt nincs szikra azt is nézd meg
8/11 A kérdező kommentje:
Tegnap este én is dugulásra gondoltam..majd ha lesz időm kiszedem a karbit, szikra van a gyertyát kivettem az jó.
2016. febr. 15. 15:18
9/11 A kérdező kommentje:
A dugattyú gyűrű törésnek mi a jele , vagy szétszedés nélkul nem lehet megállapítani?
2016. febr. 15. 15:20
10/11 A kérdező kommentje:
Meg amikor mentem éreztem , gyengébb mint volt.. (nem tudom , hogy ez segít-e)
2016. febr. 15. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!