Vw passat 2007-es 2. 0pdtdi autóknál milyen költségekkel kell számolni ha elromlanak egyes alkatrészei?
Mik a leginkább meghibásodásra esélyes alkatrészei?
Gondolok ilyenekre, hogy pd elemek, kettőstömegű kuplung, olajszivattyú, vezérlés, futómű, elektronikai dolgok?
Esetleg javítási megoldásoknak és áraknak is örülnék.
Asszem a 2.0PDnél ettől kell a leginkább tartani:
Én is 1.9-et nézek inkább, csak abból nagyon kevés van, meg nem is túl erős. Meg abba is ott a részecskeszűrő ami viszont csak a siemens adagolós 2.0-ban nincs, viszont ott meg az adagoló a gáz..
A b5-t azért nem venném mert nem túl szép már, a b6 még elég dizájnos kívül-belül és csöndes, kényelmes is. Nem gond egyébként ha kell rá költeni időnként, csak ne az legyen h az olajpumpa megadja magát tönkre vág mindent és rögtön 1 milla. Jobb lenne ha számítható lenne vmennyire, meg mondjuk egy 50ekm -t azért hibamentesen elmenne mielőtt bármihez hozzá kell nyúlni.
Néztem még a b7 passatokat is de azok túl drágák, azért, hogy ellopják vagy összetörjék az utcán. Szerintem egy 1.5-2 milla körüli autó az ami pont optimális. Nem vészesen drága de már jó és kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!