BMW fanatikusok! Mi mindent kell tudnom a 2007-2008-as 730d és 750i-esekről?
Venni szeretnék egy 2007-2008-as 730d vagy 750i bmw-t.
Km: 140.000-160.000
Ft: max 6.000.000
Mi mindent kell róla tudnom?
Fenntartása melyinek olcsóbb?
15.000 km-s szervíz árak??
Előforduló hibák?
Melyiket miért vagy melyiket miért ne válasszam??
Mire figyeljek nagyon oda, hogy ne legyen folyton szervízben.
Minden info jöhet.
Nem vagyok "szakember" csak nem akarom, hogy átvágjanak a kereskedők.
(Jelenleg egy 2007-es 335d-m van. )
Nem igazán értem a kérdést mert aki E65-öket nézeget,főleg 750ilonkát annak valószínüleg van mit a tejbe aprítania,így aztán valószínüleg nem a szervíz árak a legfontosabbak!Ha meg igen akkor nem ez a neked való autó!
Egyébként te se gondolod komolyan,hogy ezekből lesz 140meg 160ezer km-es példány....főleg a dízelből!
Egyébként a730d messze földön hires arról,hogy kerülendő,a szívósorban lévő pillangószelepek leesése miatt!
Ennyi kilóméterrel nem fogsz ilyet találni, nyugodj meg.
Kapásból mondtam volna ilyen autóba, hogy 750i, nagyon illik bele. Csakhogy nagyon problémás motor. Sokkal jobb a 730D, de a 740D is vállalható.
750i-re pedig egyet hozott, de ez 200.000km-es.
Túl sok km-eset nem szeretnék.
Évente kb. 18.000-20.000 km-t autózom.
3-max 4 évre a tervem és a legjobb állapotban szeretném tovább adni majd.
Nem vagyok egy őrült aki rúgja-vágja a kocsiját.
Nekem volt Bmw 740i.
Jó volt, erős is volt, de rég is volt.
Márkát váltottam,sokalltam a szervízköltséget(jé, tényleg, aki bmw -t vesz, a szakszervíz költségét az is sokallhatja, nem úgy mint itt aki írta, hogy ha ilyen kocsid van, akkor ne a szervízen gondolkodj).
Mindig pontosan vittem szervízbe, és ugyanoda, vagyis ahol vettem a kocsit.
Sok pénzt legomboltak rólam, de ez a márka és minden ami ezzel kapcsolatos, valahogy erre épül, akarod, akkor fizess!
Szóval csak óvatosan vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!