Mennyi Presztizse van ma még egy Audi A6 szedán 2007-2008 Körüli modellnek?
Hmm, végülis szubiektiv, hogy kinek melyik szebb.
Egyébként nekem fekete 2007-es van, és abszolút nem azért vettem, hogy felvágjak vele vagy ilyesmi, mégis néha úgy érzem, hogy a forgalomban tartanak tőlem, például 100 méterre vagyok az előttem lévő kisautótól, azonos sebességgel haladunk, de már majdnem az árokban megyen, annyira húzódik, hogy legyen helyem előzni, pedig nem is akarok.
Van annak rendesen :)
Nekem volt egy E39-es BMW 540i-m, full extrás sötétkék, gyönyörű állapotú volt, mintha most gördült volna ki a szalonból, nagyon vigyáztam rá. Még azt is megnézték páran, kaptam néha egy-két elismerő megjegyzést rá, és a sztráda belső sávjában előre le volt foglalva a helyem, ahogy az egyik hozzászóló már le is írta: a kis Swiftek és egyebek már akkor húzódtak félre, amikor még jó messze voltam, és nem is mentem sokkal gyorsabban.
"Nem a témához kapcsolódik, de amikor előlem is lehúzodnak a tragacsok megkérdeznem a sofőrt, hogy miért tette? Ha nem akarja is leelőzöm ha akarom."
5-ös vagyok
Ez nyilván igy van, én sem vagyok az az agressziv tipus, nem szoritok le senkit, stb. A dolog azért érdekes, mert például amikor alkalmanként 1.4-es Logannal kell mennem, akkor nem hogy lehúzódjanak előlem, hanem pont az ilyen kisautók akarnak versenyezni velem, és akarnak megelőzni bármi áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!