Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi Presztizse van ma még...

Mennyi Presztizse van ma még egy Audi A6 szedán 2007-2008 Körüli modellnek?

Figyelt kérdés

2015. aug. 11. 11:34
 1/8 anonim válasza:
Az attól függ melyik rétegnek akarsz mutatkozni.
2015. aug. 11. 13:39
 2/8 anonim ***** válasza:
60%
Szomszédot akarsz pukkasztani?
2015. aug. 12. 15:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Van éppen elég, időtálló a formája, de az előző, 97-ben megjelent A6-nak is van presztizse, nem hogy ennek. Ha még keményebb akarsz lenni, gyűjts egy 2008 végi modellre, ami már faceliftes, sokkal szebb hátsó lámpákkal, és elől LEDes gyári DRL nappali menetfénnyel, nagyon jól néz ki.
2015. aug. 12. 17:57
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, #3 nekem mem tetszik a feceliftes modellnek s hátulja épp ezért akarok csak 2008 ig a faceliftes elötti modell-ből vásárolni. Ki is néztem egyet ,ma már voltam megnézni.
2015. aug. 12. 18:04
 5/8 anonim ***** válasza:

Hmm, végülis szubiektiv, hogy kinek melyik szebb.

Egyébként nekem fekete 2007-es van, és abszolút nem azért vettem, hogy felvágjak vele vagy ilyesmi, mégis néha úgy érzem, hogy a forgalomban tartanak tőlem, például 100 méterre vagyok az előttem lévő kisautótól, azonos sebességgel haladunk, de már majdnem az árokban megyen, annyira húzódik, hogy legyen helyem előzni, pedig nem is akarok.

2015. aug. 12. 18:50
 6/8 anonim ***** válasza:

Van annak rendesen :)

Nekem volt egy E39-es BMW 540i-m, full extrás sötétkék, gyönyörű állapotú volt, mintha most gördült volna ki a szalonból, nagyon vigyáztam rá. Még azt is megnézték páran, kaptam néha egy-két elismerő megjegyzést rá, és a sztráda belső sávjában előre le volt foglalva a helyem, ahogy az egyik hozzászóló már le is írta: a kis Swiftek és egyebek már akkor húzódtak félre, amikor még jó messze voltam, és nem is mentem sokkal gyorsabban.

2015. aug. 14. 18:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem a témához kapcsolódik, de amikor előlem is lehúzodnak a tragacsok megkérdeznem a sofőrt, hogy miért tette? Ha nem akarja is leelőzöm ha akarom.
2015. aug. 15. 10:59
 8/8 anonim ***** válasza:

"Nem a témához kapcsolódik, de amikor előlem is lehúzodnak a tragacsok megkérdeznem a sofőrt, hogy miért tette? Ha nem akarja is leelőzöm ha akarom."

5-ös vagyok

Ez nyilván igy van, én sem vagyok az az agressziv tipus, nem szoritok le senkit, stb. A dolog azért érdekes, mert például amikor alkalmanként 1.4-es Logannal kell mennem, akkor nem hogy lehúzódjanak előlem, hanem pont az ilyen kisautók akarnak versenyezni velem, és akarnak megelőzni bármi áron.

2015. aug. 15. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!