2007-2008 evjarat. Ford Fiesta? Megeri?
Sziasztok,
Elso autonak keresek a fenti evjaratban kisebb autokat.
Abszolut kezdo vagyok, regota van jogsim, de nagyon keveset vezettem. Otthoni 20 eves 1.2-es Daewoo-nk nem ad relevans tapasztalatot.
8-9 evesnel nem szeretnek oregebbet, 1 millio alatt/korul gondolkozom.
Felhasznalas: Fokent vonatra jaras, bevasarlas. De azert birja az autopalyat is, hazautazashoz. Esetleg egy horvat nyaralast meg lehessen vele ejteni.
Talalatok kozul a 2007-08as Fiestak tetszenek, ugy latom az 2.5 cm3 erosebb mint a 3cm3 loeroben. Olvastam h ez masik motor. Mi a velemenyetek Errol? Konnyen melle lehet nyulni? Mire erdemes figyelni? Szervizeles horror aron van? Hasznalt tesztet nem igazan talaltam, uj koraban keszultek tetszenek.
Fiat Punto jott meg fel, arrol szinte semmit nem tudok.
Francia autokat kerulnem. Peugeot 206-rol sok rosszat hallani, kezdokent nem tudnek jol valasztani belulok, illetve ismerem a francia mentalitast es nem kerek az eredmenyebol. Suzukirol olvastam mindenfelet, de parom miatt teljesen elvetnem.
Elnezest a kisregenyert. Szoval Fiesta?😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!