Mivel igazolom az igazamat a szerviben?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan problémám van, hogy egy márkaszervizbe vittem az autómat megcsináltatni..pontosabban vezérlést cseréltettem+3hosszbordás szíjat..a helyzet az adódott, hogy miután hazaindultam vele már más hangja volt a motornak..mondom lehet a szíjak miatt van más hangja.. egy hétig használtam(összesen mentem vele ez idő alatt 100km-t) mikor már mondom utána nézetek..ismerősömhöz elvittem aki azon kívül, hogy elmondta a szíjak nincsenek jól meghúzva, a flexibilis csöves lyukas...elmondása szerint vezérléscserekor ki kell támasztani ezt-azt és ha ez nem történik meg akkor simán megsérülhet ez a cső. Előtte semmi baja nem volt az autónak, sőt szerviz előtt 1hónappal jártam ő ismerősömnél, amikor az aknából ránéztünk az autóra és semmi hibát nem véltünk felfedezni. Mivel tudom igazolni, hogy már pedig a szerviz előtt nem volt baja az autómnak? Előre is köszönöm a válaszokat és a segítséget!2016. febr. 12. 18:02
1/2 anonim válasza:
Feltételezem, hogy kaptál számlát. Ehhez adnak egy munkalap-másolatot. E mellé van csatolva az átvételi adatlap.
Tehát amikor bevitted a vasat, jött a munkafelvevő, és egy cseklistán kipipálta a főbb jellegzetességeket, hibákat, hiányokat, típuson kívüli dolgokat.
A megjegyzés rovatba beírta, hogy a jármű ilyen-olyan...stb..
Ha ez mind megvan, akkor van némi esélyed...
Főleg, ha jó a beszélőkéd.
Csak udvariasan, a hangod soha ne emeld fel.Az már fél siker.
2/2 A kérdező kommentje:
Mindössze egy számlát kaptam amin rajta van, hogy mit cseréltek mennyiért és a munkadíj összeg.
Ez egy általános eljárás kellene, hogy legyen amit te az imént említettél?
2016. febr. 12. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!