Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tudok venni azonnal...

Hogyan tudok venni azonnal kocsit és milyet ajánlotok?

Figyelt kérdés

Már 4 hónapja megvan a jogsim, és nagyon szeretnék egy kocsit, kicsit utánakérdezősködtem az F astrának, és minden jel arra mutat hogy az lenne a legjobb autó nekem.

Tulajdonképpen csak városban járkálni, mikor kell legyen, meg A-ból B-be elvigyen és kész.

Nagyon más autóban nem gondolkoztam, de kíváncsi vagyok a véleményetekre, mivel 50000ft a havi fizetésem így elég alap autó kéne, eddig amit sikerült félretenni az 40000 autóra, nyárra (június, július körül) tervezem az F astrát, viszont már alig tudok várni, hitelen is gondolkodtam.

Nem tudom hogyan tudnék mihamarabb hozzájutni, 150-200ért már egész jókat találtam, tudom hogy lesz rá mit költeni, de legalább olcsó hozzá az alkatrész is.

Ti mit gondoltok?

Nagyon elvetemült ötlet? :D

2016. febr. 12. 12:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
40 ezer az átírásra és a "kötelező" szervizekre se elég, nem autóra.
2016. febr. 12. 16:46
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

"Tulajdonképpen csak városban járkálni, mikor kell legyen, "

Hát, pajti, marad a busz. Igaz, azzal meg parkolni elég körülményes...

2016. febr. 12. 16:59
 13/14 anonim válasza:

szerintem a 40 ezredhez tegyél még egy 40 ezret, aztán vegyél valami felújított simsont vagy régebbi japán robogót, hamár annyira közlekedni akarsz,

vagy inkább menny aztán kajáld le.

2016. febr. 14. 20:43
 14/14 anonim válasza:
Maga az F astra első autónak nem hülyeség. De egy normális ezekből is 300-400 ezer ft körül mozog. Ez ugyebár meg tízszerese annak amit félre raktál eddig. Én is azt tudom mondani mint az előttem lévő, hogy valami 50-es kismotort vegyél. Ha normálisat veszel akkor abba csak tankolni kell meg az olajat rakni. Csak kötelező biztosítás kell rá, ami évente max 10 ezer. De ez akkor ha fiatal vagy és friss jogsid van. De amúgy inkább 6ezer ft.
2016. febr. 16. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!