Hogyan tudok venni azonnal kocsit és milyet ajánlotok?
Már 4 hónapja megvan a jogsim, és nagyon szeretnék egy kocsit, kicsit utánakérdezősködtem az F astrának, és minden jel arra mutat hogy az lenne a legjobb autó nekem.
Tulajdonképpen csak városban járkálni, mikor kell legyen, meg A-ból B-be elvigyen és kész.
Nagyon más autóban nem gondolkoztam, de kíváncsi vagyok a véleményetekre, mivel 50000ft a havi fizetésem így elég alap autó kéne, eddig amit sikerült félretenni az 40000 autóra, nyárra (június, július körül) tervezem az F astrát, viszont már alig tudok várni, hitelen is gondolkodtam.
Nem tudom hogyan tudnék mihamarabb hozzájutni, 150-200ért már egész jókat találtam, tudom hogy lesz rá mit költeni, de legalább olcsó hozzá az alkatrész is.
Ti mit gondoltok?
Nagyon elvetemült ötlet? :D
"Tulajdonképpen csak városban járkálni, mikor kell legyen, "
Hát, pajti, marad a busz. Igaz, azzal meg parkolni elég körülményes...
szerintem a 40 ezredhez tegyél még egy 40 ezret, aztán vegyél valami felújított simsont vagy régebbi japán robogót, hamár annyira közlekedni akarsz,
vagy inkább menny aztán kajáld le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!