Mit ajánlotok idegességre ami AZONNAL HATNA?
Nagyon ideges vagyok az anyagi gondjaim miatt.
Nem részletezném a miértjét:(((
Légyszíves csak hasznos válaszokat írjatok!!!! Köszönöm!
Menjél el futni!
Komolyan, nem viccből mondom, futsz két kört a ház körül, kitisztul az agyad, és kifáradsz, lenyugszol!
Én mindig ezt teszem... Elég sokszor van ilyen :)
Köszi, tudom hogy a kábítószer nem megoldás-- sosem tenném!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De ha van valami gyógyszer (recept nélkül) azt kipróbálnám. Nem a napi megélhetésem múlik rajta csak egyszerűen félretenni nem tudok!!! Pedig nagyon kellene:(
atól függ mire gondolsz, ha vmi ócska drogra, akkor fogod a gázöngyújtót azt azt szívod. nmtom milyen lehet, de biztos kiüt vmennyire picit.
de ez nem lenne megoldás a gondjaidra.
esetleg a zenét javaslom, vmi olyat ami megnyugtat, csukd be szemed és kapcsolódj ki kicsit.
aztán pedig majd gondolkodj azon, hogy milyen emgoldást tudsz találni a gondokra persze...
ez, de igen vény nélküli, viszont megvan 1-2ezer Ft, bár vegyél kisebb kiszerelést elsőre, próbáld ki.
altatónak is jó mint mondtam, a léynege az, hogy ez gyógynövényes, így nem üt ki mint egy erőteljes bikaaltató.
a mozgás amúgy tényleg jó, azt se feledd.
Hát tényleg köszi az ötleteket!
Már fel is öltöztem és megyek futni.
Holnap meg megveszem ezt a "gyógy"szert!
Köszönöm szépen!
1. Jóga vagy Autogén tréning a lélek egészségéért.
2. Sport a test egészségéért. (Futás, bicaj, küzdősportok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!