Milyen vitamint ajánlotok?
pedig pont a vérvételt nem kéne kihagyni
a fáradékonyság egyébként lehet magnézium vagy vashiány vagy akár B1-vitamin hiánya is....
A vérvétel tényleg jó ötlet,ha nem is a legpontosabb,de irányt mutat!Akár vashiányod is lehet,amit nem fogsz megtudni,ha nem nézeted meg.
Én multivitamint javasolnék,ha már erre irányult a kérdés,lehetőleg jó minőségűt,akár folyékony is lehet(pl.Lenkei folyékony,bár ebben nincs vas)a könnyebb felszívódás miatt,esetleg valamilyen lágyzselatint,azt is könnyebben hasznosítja a szervezet(mert egyébként a tablettáknak csak egy része szívódik fel,én ezért vagyok a folyékony híve).
Én a Scitec Jumbo pak nevű multivitamint szedem, 13 féle ásványi anyag, nyomelem, és főleg vitamin van benne... Sportolóknak, és emelt fizikai aktivitást végzőknek lett tervezve, tehát a földi halandóknak 1 heti igényét is fedezi 1 napi adag :D(probléma az, hogy ugye a többlet nem raktározódik, hanem a vizelettel távozik...)
drága, de szerintem az egyik legjobb széles körben elérhető vitamincsomag a piacon. Jobbat ennél nekem senki nem tud mutatni. Az meg, hogy nem víz alapú, hát nem tudom ki az, aki 13 tablettát nem vízzel vesz be, úgyhogy tök mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!