Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Ki az a jósnő Budapesten,...

Ki az a jósnő Budapesten, akit ajánlotok és azonnal fogadna?

Figyelt kérdés
Még sosem voltam, de mostmár nem látok más megoldást, gondoltam nincs veszíteni valóm. Viszont azonnali segítség kellene.
2011. dec. 1. 22:06
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
60%
szerintem tartsd meg ezt a jó szokásod és továbbra is kerüld őket. az egész csak egy átverés, semmire nem mégy vele
2011. dec. 1. 22:07
 2/27 A kérdező kommentje:
Nem akartam ideírni, hogy én sem hiszek benne, mert akkor aki igen, az nem fog segíteni. Valójában arra gondoltam, hátha beválik, mit pszichológiai gyógyír, hátha találok valakit, akinek van érzelmi intelligenciája és ad valami okos tanácsot.
2011. dec. 1. 22:10
 3/27 anonim ***** válasza:
52%

"de mostmár nem látok más megoldást"

Ha neked az jelenti a megoldást bármire, hogy kidobsz pár ezer ft-ot az ablakon akkor gratulálok!

2011. dec. 1. 22:10
 4/27 A kérdező kommentje:
Sokkal több pénzt is kidobtam már butaságokra, most ez még belefér. Mivel nem hiszek a jósokban, és a barátaim sem hisznek benne, és ide elég sok elszállt alak jár, gondoltam, valaki mond egyet és kidobok az ablakon még pár ezer forintot, na bumm. Szeretném, ha valaki levenne a vállamról némi felelősséget.
2011. dec. 1. 22:12
 5/27 anonim ***** válasza:
52%
akkor inkább egy pszichológus rövidítsen meg, mint egy szélhámos
2011. dec. 1. 22:16
 6/27 anonim ***** válasza:
52%
Felelősséget egyik jós sem fog levenni a válladról, mert a döntéseidért nem ők a felelősek.
2011. dec. 1. 22:19
 7/27 A kérdező kommentje:
Járok pszichológushoz, de ő nem mondja meg, mit tegyek. Azért kéne egy jós, mert ő megmondaná, és nem számít, hogy igazából nem tudja, mert lenne valami, amire hagyatkozhatok. A saját érzéseimre nincs kedvem hagyatkozni.
2011. dec. 1. 22:20
 8/27 anonim ***** válasza:
52%
mi a probléma? annyit mi is tudunk segíteni, mint egy jós
2011. dec. 1. 22:26
 9/27 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, nem szeretném azokat a válaszokat hallani, amiket általában az emberek adni szoktak az enyémhez hasonló problémákra. :)
2011. dec. 1. 22:43
 10/27 anonim ***** válasza:
egy próbát megér, a helyzeten úgysem ronthat
2011. dec. 1. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!