Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Ki az a jósnő Budapesten,...

Ki az a jósnő Budapesten, akit ajánlotok és azonnal fogadna?

Figyelt kérdés
Még sosem voltam, de mostmár nem látok más megoldást, gondoltam nincs veszíteni valóm. Viszont azonnali segítség kellene.
2011. dec. 1. 22:06
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
írj egy privit és légyszíves ott írd le mi érdekelne pontosan!
2011. dec. 1. 22:47
 12/27 anonim ***** válasza:
Szerintem ha a jós tényleg a jövőbe látna, akkor minek kellene telefonálnod vagy bejelentkezni. Belenéz a jövőjébe, és látja hogy adott nap x órától 30 percen át ott leszel nála és n darab ezres fogsz letenni az asztalra.
2011. dec. 1. 22:48
 13/27 Tom Benko ***** válasza:
Nincs olyan. Se Bp-n, sem máshol.
2011. dec. 1. 22:49
 14/27 A kérdező kommentje:
Utolsó, ez nem rossz, de nem az a lényeg, hogy a jós a jövőbe lát-e. :)
2011. dec. 1. 22:50
 15/27 A kérdező kommentje:
..az eggyel előbbire gondoltam.
2011. dec. 1. 22:50
 16/27 anonim válasza:

Olyan nincs, hogy "a jövőbe lát"

Az egyszerűen fizikai KÉPTELENSÉG.

2011. dec. 1. 22:52
 17/27 A kérdező kommentje:
Ha leírnám, milyen szakot végeztem, el se hinnéd. :D Tudom, hogy nincs jövőbe látás (amennyire bármit is biztosan lehet tudni), de nem ez érdekel. Ha ez érdekelne, azt kérdeztem volna, van-e jövőbe látás.
2011. dec. 1. 22:54
 18/27 anonim válasza:
Miért ne hinném el, hogy mit végeztél?
2011. dec. 1. 22:57
 19/27 A kérdező kommentje:
Legyen elég annyi, hogy természettudományi karon végeztem. Szóval nem kell engem győzködni, hogy ez nem racionális, és hogy a pénz miatt csinálják...most még erre is hajlandó vagyok.
2011. dec. 1. 23:08
 20/27 anonim ***** válasza:
51%

Voltam egyszer egy öreg néninél.A rákban már egyszer volt a másik oldalon de az orvosok visszahozták.Ahol a lelke volt ott körbevették elmondása szerint vmi lények és azt mondták neki vissza fog jönni a földre még a lelke pár évre és az lesz a feladata h embereken segítsen akik a jövőt szeretnék tudni, majd ha ezt letudta eljönnek érte de akkor már örökre.

Elmentem hozzá, és azt mondta fiatalember ön előttem egy nyitott könyv és csak egy vmit kérdezett h mire lennék kiv????

elkezdte mondani kb másfél órán keresztül, és egyszerűen nem hittem el, elmondott mindent még azt is amit mások előtt titkoltam, azt mondta ezt ne felejtsem el soha, újra akartam menni hozzá de a lakét már elvitték végleg:(

Politikusoktól kezdve mindenki megfordult nála fura egy nő volt!!

2011. dec. 1. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!