Szerinted érdemes lenne lecserélni az autómat, vagy kínlódjak vele tovább?
"A vezérműszíjjat minek kellett szettbe cserélni?
Csakmert a szakinak úgy éri meg a nagykerből?
Nem valami lehúzós autószerelőd van? "
Aztán lehet pont tőled vesz valaki autót, és csodálkozik majd, hogy milyen sz*r. Ha neked lehúzás, hogy valaki normálisan csinál meg valamit, és nem fillért b*sz, akkor veled van a baj.
#10-es rossz helyen jársz, most nem a jégakkuról van szó -.- :D
a hideg köztudottan fárasztja az akksit.
"az akkumulátor egész évben öregszik, ám indítási képessége a hőmérséklet csökkenésével hatványozottan apad, így aztán pont az amúgy sem kellemes, csípősen hideg reggeleken jön elő a kellemetlen szituáció, amikor a hideg akku csakis egy-egy gyenge főtengelyforgatásra vagy rosszabb esetben csak a műszerfal kivilágítására képes"
Véleményem szerint ez eddig nem is olyan vészes egy használtan vásárolt autónál, mondhatni alap. Ne aggódj, és max akkor vegyél másikat, ha kapsz egy 300ezer forintos árajánlatot ennek a javíttatására. Bár még akkor sem biztos, hogy egy másik használttal jobban jársz, mivel maga az átiratás is iszonyat pénz - arányaiban - és ahogy írták mások is, lehet egy másik autónál előről kezdeni ezeket a költségeket...
Én így kezdtem: Clio I, 1997-es évjárat, ~180e km, benzin-gáz üzem minden jó.
+1000 km: generátor javítás 9.000,-
+ műszaki egy év múlva 70.000,-, + gondoltam kicseréltetem a vezérlést később (szíj, vízpumpa) 40.000,- más apróságok... xezer :D
Évente olyan 50-100.000,- egy ilyen korú autó javíttatása, ha szerencséd van.
Lehet adni a 0% t buzzzik de az alsó akkor is melegben romlik el.
Hidegben csak észlelünk a rossz aksid mert a megtermett motorolaj miatt 3X nagyobb inditoaramfelvetel is lehet es rossz aksit hirtelen leteherhelunk annak kakukk! Ha az akksi nulla fokos de a motor +30fokos(pl. Allofutes miatt) akkor pocccroffff!
Akinek nemjutott esz az ne ossza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!