Mostanság azok a menők akiknek KTM motorja van?
Húsz évvel ezelőtt vettem egy (új) KTM-et, már akkor menő voltam..Ment is mint az állat, és gyönyörű darab volt.
kicsit késésben vagy a kérdéssel. Gondolom a korod miatt.
Egyébként a KTM az egy igazi brand...tehát menő.
Az olasz motorok mindig menők voltak, ahogy ma is azok a sok tömegmotor között, egy KTM, egy Ducati 848 az egyoldalas felfüggesztéssel, egy Aprilia RSV4 Factory, egy MV Agusta F4 vagy egy Bimota DB7 a sportmotorok közül.
Emlékszem 1982-ben milyen ász voltam mert nekem Bimota KB2-es motorom volt, a többiek meg simsonnal, riga-val, babetta-val komar-al, mz-vel rohangáltak. Aztán Olaszországban élő nagybátyám révén 1986-ban kaptam egy Aprilia RC 125-öt (a Bimota-t is ő hozta), azzal már mehettem földúton is. Akkoriban ezek a motorok nagyon menők voltak, eltelt 15 év, és kezdték nyugatról behozni a motorokat, akkor már nem számított akkora szenzációnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!