Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mostanság azok a menők akiknek...

Mostanság azok a menők akiknek KTM motorja van?

Figyelt kérdés
2016. febr. 11. 16:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez most honnan jött???
2016. febr. 11. 17:03
 2/7 anonim ***** válasza:

Húsz évvel ezelőtt vettem egy (új) KTM-et, már akkor menő voltam..Ment is mint az állat, és gyönyörű darab volt.

kicsit késésben vagy a kérdéssel. Gondolom a korod miatt.

Egyébként a KTM az egy igazi brand...tehát menő.

2016. febr. 11. 17:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg vannak ilyen körök is! :-(
2016. febr. 11. 17:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom miről beszélsz, de tény, hogy azért a KTM-nek van egy presztízse. Akár enduróról, akár supermotóról beszélünk, a KTM-ek a legjobbak közé tartoznak, és elég drágák is. Bár én inkább japán párti vagyok.
2016. febr. 11. 18:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Múlt nyáron vettem egy KTM hegyi bringát, én is menő vagyok ezek szerint?
2016. febr. 11. 19:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Az olasz motorok mindig menők voltak, ahogy ma is azok a sok tömegmotor között, egy KTM, egy Ducati 848 az egyoldalas felfüggesztéssel, egy Aprilia RSV4 Factory, egy MV Agusta F4 vagy egy Bimota DB7 a sportmotorok közül.

Emlékszem 1982-ben milyen ász voltam mert nekem Bimota KB2-es motorom volt, a többiek meg simsonnal, riga-val, babetta-val komar-al, mz-vel rohangáltak. Aztán Olaszországban élő nagybátyám révén 1986-ban kaptam egy Aprilia RC 125-öt (a Bimota-t is ő hozta), azzal már mehettem földúton is. Akkoriban ezek a motorok nagyon menők voltak, eltelt 15 év, és kezdték nyugatról behozni a motorokat, akkor már nem számított akkora szenzációnak.

2016. febr. 12. 17:04
 7/7 anonim ***** válasza:

6os

A KTM osztrák motor!

2016. febr. 12. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!