A 20 éves lagúnámba új aksi kell, milyen márkájú aksit ajánlotok ami költséghatékony is de ajánlott is? Ti milyet vennétek?
Figyelt kérdés
2016. febr. 9. 22:18
1/3 anonim válasza:
Sok-sok éve használok több autóban Lesti akkut (magyar gyártmány, azt hiszem a jász-plasztik gyártja). Nagyon olcsó, és nekem tökéletesen bevált minden autómban, soha egyikkel sem volt gond.
2/3 anonim válasza:
Amit én ajánlok, az is magyar, Jász-Plasztik gyártmány. Ez pedig a "zselés" Jász-akku lenne.Tavaly vettem először autóba (nagyon jó áron) egy 100 Ah-sat, eddig tökéletes, de ami a legfontosabb, kb. 10 éve használok Jász-akkukat mezőgazdasági erő-és munkagépekben, és még ott is kibírtak kb. 5 évet, pedig fokozott igénybevételnek voltak kitéve a szezonszerű használat és a mechanikai igénybevétel miatt.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2016. febr. 10. 09:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!